mandag 11. mai 2009

Ullern - Frigg 2

Kamen mot Frigg startet noe kaotisk med at dommer ikke dukket opp og jeg måtte dømme. Ingen drømmesituasjon, men gutta gjorde jobben og ordnet nye tre poeng.

Vi gjenomførte en ok første omgang og vinner det meste på midten og skaper en del sjanse.
Vi hadde innimellom litt trøbbel med en liten driblefant, men løste det greit.

2.omgang er noe vi kan glemme. Vi gikk til pause med 3-0, og etter hvilen har vi glemt alt vi snakket om og lar dem komme inn i kampen. etter 3-1 reduseringen deres Kommer vi inn i det igjen og skaper noen fete sjanser vi ikke setter. Vinner Greit 3-1 på en middels dag.

Erik: Står stødig i mål, sikker med føttene og god ellers. Blir ikke satt på de store prøvene.

Fredrik 95: Litt problemer med å falle av tidlig nok å beregne spretten på ballen. spiller seg bra opp utover.

Corm: Kapteien vår gjør nok en god kamp. Vinner det meste i lufta. stresser kanskje litt mye med ballen i forhold til sist.

Jokke: God kamp. Vinner alt i lufta. skjermer ballen godt. God kamp.

Sletta: God kamp på backen. God offensivt. Møter liten motstand på sin side og dribler kanskje litt mye, men en bra kamp.

Nico: sin andre indreløperkamp, løser oppgaven igjen bra. Fine driblinger og løser spillet bra. Må bli litt bedre på å se opp ennå tidligere og finne pasninger i bakrom tidlig. Bra kamp.

Viljam: Sentral midtbane. Spiller en stor kamp. Vinner mye i lufta, der han nok en gang blir undervurdert. I stadig fremgang. Løser op spillet bra.

Pat: God kamp. Kjempe hardt og vinner det meste på midten. trer gjennom en del fine pasninger fremover og gjør ellers en bra kamp,

Jørgen: Jobber som en maskin i starten og skremmer Frigg. Scorer et bra mål og burde hatt fler.
roterer godt med william og jesper og skaper mye kaos i frigg forsvaret.

William: Slepen teknikk, mange gode valg. Scorer to og gjør en bra kamp. Ikke opp mot sitt beste, men er også i stadig utvikling. Scorer mye mål om dagen fortsett med det.

Jesper: Høyre flanke. Uvant posisjon. Klarer seg bra. skaper mye farligheter og mangler bare målet. Absolutt godkjent, og viser at han kan brukes offfensivt så vel som deffensivt.

Ola: Er med som inbytter i mangel på spillere denne dagen. God figur. Vinner mye og kommer seg til to STORE muligheter som helt sikkert sitter neste gang. Godt og se at du kommer inn og gjør en bra figur offensivt.

Mikkel: Inn offensivt og har mange gode løp. Løper litt unødvendig mye i offside. Må få opp blikket før du starter løp. God innsats. Vinner mange baller.

Alt i alt en viktig seier på en litt dårlig dag. Nå skal det sies at underlaget er uvant(grus) , men vi viser igjen at vi er etbgodt lag som kan nå langt i denne serien.

Litt skuffende at vi slipper oss ned på deres nivå selv om vi leder 3-0 og vi pådrar oss litt unødvendige frispark utenfor vår 16 meter. Dette må rette på foran Kampen mot HUK.

Det ser bra ut for oss så langt. Forsett fremgangen gutter så blir dette ennå bedre!