fredag 22. mai 2009

Millimetere fra den helt store skrellen; 2-2 borte mot Bærums Værk!

G94-2 leverte kort og godt en kjempeprestasjon mot serielederen på Gommerud banen på onsdag. Etter det merkelige 0-6 tapet mot Asker hjemme var vi jo litt betenkte når vi skulle møte et lag som da hadde slått nettopp Asker 15-0 og i tillegg på bortebane. Vel, det betydde at vi måtte snakke skikkelig sammen før matchen om det taktiske opplegget. Vi la oss lavt med en 4-2-3-1 oppstilling med veldig klare arbeidsoppgaver til hver enkelt. Dette gikk gutta ut på banen og gjennomførte 110%. BV møtte et kompakt og superfokusert Ullernlag som de ikke greide og finne ut av. Vi jobbet som et lag med stor L og etterhvert som kampen skred frem fikk vi gradvis kjempet bærumslaget totalt ut av stilen og vi overtok det meste av spillet. Forsvarsfireren vår godt assistert av våre defensive midtbanefolk var en levende vegg og når oppspillspunktene gikk på løp ''i hundre'' - ja, da ble det etterhvert skikkelig morsomt!

BV tok ledelsen på rimelig hardt idømt straffespark etter at vi hadde hatt en meget god periode. Vi lot oss ikke frustrere av dette men fortsatte med lynrask kontringsfotball som ville fått Drillo til å skrive nye bøker om ''gjennombruddshissighet''! Vi utligner og har etterhvert sjanser til å avgjøre det hele faktisk, men fotball handler ofte om små marginer og de var ikke på vår side denne gangen. I stedet går BV opp til 2-1 på en heldig scoring, men vi kommer heldigvis tilbake og utligner - det ville vært utrolig bittert å tape denne kampen slik det utviklet seg.

Vi har flere store sjanser mot slutten, men det har også BV så det blir utrolig spennende, men det ender 2-2. Ullerns gutter håper jeg fikk en fotball opplevelse sammen som de vil huske lenge og vil gi inspirasjon til å møte frem på trening fremover under Mikael og Vincents dyktige ledelse. Fotball handler først og fremst om glede og samhold - og det viste G94-2 mot Bærums Verk onsdag ettermiddag. Alle leverte fantastisk innsats og det er verken lett eller riktig å trekke frem enkeltspillere spesielt for dette var en stor bragd av hele laget, men vi kan oppsummere litt:

Ola - viser autoritet og styrke som keeper, leser spillet meget godt og gir trygghet til laget. Som alltid god på streken og feltarbeidet er på full fart oppover.

Yousef - har bestemt seg for å levere på høyt nivå denne sesongen og gjorde også det på onsdag. Møtte raske og tekniske spillere på kanten og fant etterhvert ut av hvordan de skulle stoppes. Har hurtighet og styrke som holder i massevis.

Erik B - Kort og godt en forsvarsklippe av den gode gamle sorten som bragte BV angrep til fortvilelse. Kompromissløs takler og gode oppspill.

Joachim - sammen med Erik B utgjør han vel den beste stopperduoen i avdelingen. Veldig god plasseringsevne, bra hodespill og gode taktiske valg.

Gard - spilte back i annen omgang og skuffer ikke. Han tar de oppgavene han får og løser dem veldig bra. Trolig vår mest allsidige spiller.

Georg - spilte i uvant rolle som back i annen omgang og imponerer. Lå godt plassert og stoppet mange angrep på sin kant. Gode oppspill.

Henrik - stor fart og energi og tar på seg store arbeidsoppgaver. Med på notene både defensivt og offensivt. Gikk tom og måtte hvile litt i pausen (husk noen brødskiver neste gang! :-))Henrik gir alltid det han har og litt til.

Mikkel - alltid 100% seriøs i forhold til oppgavene på banen og løste den defensive midtbane rollen meget bra. Flink til å lese spillet og være der ballen er.

Herman - ble dessverre tidlig skadet, men viste at han er fremdeles på vinnersporet med styrke i duellspillet og god plasseringsevne.

Mads - denne gangen ikke bare en særdeles aktiv ryddegutt men også med konstruktive pasninger! Fant plasseringen sin i midtbaneleddet og stoppet veldig mye av angrepstyrken til BV og avlastet derfor vår forsvarsfirer effektivt. Omtrent 100% uttelling i duellspillet.

KM - jobbet knallhardt og fikk til veldig mye i denne kampen. Vant dueller og slo gode oppspill og gjennombruddspasninger med følsom pasningsfot. Spillerforståelse godt over snittet på dette nivået.

Sebastian - hvor mange kilometer løp du i denne kampen Seb? Ikke få iallefall!:-) Som alltid utrolig morsomt med en så bevegelig og løpsvillig spiss som tør å utfordre - hele tiden! Herlig innstilling og drive. Flott scoring.

Nicolai - har virkelig funnet rollen sin som en arbeidssom og konstruktiv kantspiller, som også tar tunge defensive løp. Sterk i dueller og fighter til fløyta går. Kombinerte mange ganger veldig fikst med Seb og skapte sjanser i fleng.

Erik A - Jobber hele kampen uttrettelig. Farlig og konstruktiv fremover og tok solid defensivt ansvar bakover. Har teknikk og hurtighet på meget høyt nivå. Kald og rolig ved scoringen.

1 kommentar:

Anonym sa...

En refleksjon etter 4 kamper under Halvors ledelse. Gutta coaches hele tiden, og utelukkende med positive tilrop. Det skaper en trygghet og en positivisme som mange kan lære mye av. Det er en fornøyelse å være tilstede hvor glede og humør kombinert med morsom angrepsfotball er vårt varemerke! Når Halvor uansett hva som skjer på banen er positiv, mens motstandertrenere kjefter og smeller, da er det hyggelig å tilhøre G94-2! Vi gleder oss til fortsettelsen og oppfordrer ALLE foreldre til å stille som heiagjeng for denne flotte ungdomsgjengen. Vigdis