torsdag 28. mai 2009

Lommedalen - Ullern, 1-2, (1-1)

Vi dro til Lommedalen med favorittstempel følge treneren deres og forsåvidt oss selv.

Vi ble enige om å gå hardt ut og presse dem hardt. Det gjorde vi også. Vi skapte sjanser og manglet bare målet. Så skjedde det som ikke skulle skje. De scoret etter et selvmål av oss. Benken ble nervøse for at vi skulle knekke litt sammen, men nei, ikke i dag. Gutta kjempet på og like før pause fikk william kranglet den inn til 1-1 som også holdt seg til pause. Lommedalen hadde da rukket å spille seg til noe så beskjedent som en stor målsjanse. Der vi hadde rundet både åtte og ni.

I andreomgang skulle vi ut og ta tak i det for å få de målene vi trengte. Vi etablerte etterhvert et enormt press på de uten at det resulterte i mål. Det ble heller ikke noe lettere av en dommer som ikke har vært så glad i Ullern de siste kampene han har dømt, uten at vi sakl skylde på han.
Lommedalen la seg bakpå og slo mye langt og forsvarte seg godt. Ullern rullet opp angrep på angrep som ble avsluttet, men ikke noe mål. Vi skulle måtte vente helt til 77 min før det kom.
CORM ble kastet frem på en corner og jammen dukket han ikke opp der han skulle og banket ballen i nettaket! kapteinen tok ansvar. Da var seieren sikret. Til stor glede for både spillere og ledere.

Erik: Har noen avgjørende redninger. Ellers stødig. Trøbler litt på noen utspill. 4

Sletta: Brakamp på back. uheldig på selvmålet. Spiller seg opp og bryter mye. Litt savnet offensivt. 4

Corm: Spiller igjen en god kamp og viser at han er i form. Godt samspill med Jokke. vinner alt. Setter også i gang langs bakken i dag. Matchvinner scoring. 5

Jokke: Vinner det som er å vinne i lufta. Sterk i kroppen. Fikke litt problemer EN gang i løpet av hele kampen. Det er sterkt. Samspillet med Corm bare bedre og bedre. 5

Aleksander 96: Første kamp på dette nivået. Vi visste han var god, men han var fantastisk i dag. Viner alt. Ro med ballen, varierer driblinger fremover med pasninger veggspill og lange baller. Sentral da vi utlignet i 1.omgang. Årets første 6'er. 6

Pat: Skuffende kamp mot Stabæk. Hever seg i dag. Vinner mye baller i inreløperrollen sin. Må orientere seg litt tidligere med ball. Absolutt fremskritt. på vei mot formen han hadde i kampene mot fossum og frigg. 4

Viljam: Har et fantastisk blikk for spillet. Løser opp svært bra. vender spillet og har ro med ball i bena og på dempinger. Når nøyaktigheten blir ennå bedre blir det skummelt å være motstander. 5

Jørgen: Vinner mange dueller. løper opp og hindrer mye defensivt. fine driblinger fremover. Litt unøyaktig når den siste pasningen eller skuddet skal komme. 4

Andreas 96: Inn for Viljam etter 10 min av 2.omgang. Viser straks frem sin teknikk. Som Viljam har han et svært godt blikk for spillet. ble brukt litt for lite, da vi slo mye langt og flyttet etter for å jage målet. Viser og vil ha ball og har noen svært gode pasninger. 5/4

Nico: Inn for Pat. Mangler litt på formen ennå. vært mye borte fra trening med slitasjeskade. Glimter til og gjør mye fint innimellom der han viser hva han er god for. Litt for vanskelig valg til tider. Litt unøyaktige hjørnespark. Men får assist på det siste hvor Corm scorer. 3/4

Fred: Offensiv kant/ spiss. Skaper mye uro i starten. "roer" seg litt og bruker ikke like mye av seg selv. Ikke på nivå som mot stabæk, men absolutt en godkjent kamp. 4

William: Sterk i kroppen og god til å holde på ball. Skaper konstant problemer for lommedalen i 1.omgang. Virker litt tung i kroppen etterhvert og får hvile. God jobb og det blie nok en scoring. 5

Gunne 96: Viser at han er sterk i kropp og hurtig. kjører til tider karusell med backen sin. blir litt anonym etterhvert før han hever seg igjen før han går av. Må stole mer på å tørre å avslutte selv. 5/4

Seb: Inn i 2.omgang for å score mål og skape uro. Skaper mye og er nær flere ganger. utrettelig jobbing, fine detaljer. Hadde startet hvis han ikke hadde tatt seg en lur på sofaen og blitt for sen.;) 5/4

Et stort steg fre etter stabæk kampen. selvom vi ufotjent får en i mot, fortsetter vi og har tro på at målet skal komme. En lag seier av de sjeldne. Vi er for unøyaktige i avslutningsfasen av angrepet. ikke bestemte nok. Det må vi jobbe med. Det blir til tider litt for stort rom mellom midtbane og treeren foran. dette er også noe som er lett og rette på. Ellers en bra kamp av oss. og tre nye poeng:D