fredag 8. mai 2009

Poengdeling mot Vollen 1-1

Det ble en jevn og spennende kamp mot Vollen i går kveld, og slik som kampbildet utviklet seg var 1-1 og poeng et greit resultat. Vi møtte denne gangen et godt og samspilt lag med flere gode teknikere. Vi var uvanlig tamme i starten av kampen og var tildels ganske ruskete bakover. Vollen fikk en tidlig og litt unødvendig scoring. Etter dette kom vi gradvis mere med og etterhvert dominerte vi kampen i lange perioder. V begynte å få fremspillene våre til å sitte, vi bedret duellspillet vårt og vi produserte haugevis med sjanser som vi med litt mer flaks og dyktighet burde ha omsatt i scoringer. Vollen leder 1-0 til pause og vi fortsatte å styre kampen mer eller mindre i annen omgang. Endelig fikk vi uttelling da Nicolai scoret etter et fikst fremspill av Mikkel. Mot slutten av kampen begynte kreftene hos mange å ta litt slutt og vi skal egentlig være glad for at vi berget poenget. Gutta skal ha all ære for hard jobbing på en noe dårligere dag på jobben enn de to foregående kampene, og poeng på bortebane mot et så godt lag som Vollen er mer enn godkjent. Våre trenere Mikael og Vincent har gitt disse spillerne tro på seg selv og vi venter spent på fortsettelsen! Seier hjemme og uavgjort på bortebane skal normalt holde til topplassering...:-)

Ola : Ny god kamp, Opptrer med sikkerhet og autoritet i feltet og har flere kvalifiserte redninger. Redningen før Vollen scoringen var for historiebøkene, bare synd vi ikke fikk klarert i returrommet.

Christian August: Litt sleivete i starten, men spilte seg stort opp og fikk etterhvert orden på kanten sin. Fremspillene var det også bra klasse over.

Yousef: Også han slet litt med plasseringen sin i starten men fikk tacklingene til å sitte bedre og bedre og endte opp med å spille en god kamp. Løser ting på en enkel og effektiv måte.

Erik B: En klippe i forsvaret og stort sett en kamp uten feil. Taklingssterk som få og med presise gode oppspill. Fint samarbeid med Yousef.

Henrik: Fikk justert plasseringen sin på kanten og da gikk det mye bedre etter en noe famlende åpning. Viste seg solid frem da Vollen presset på mot slutten.

Herman: Hadde en tøff oppgave mot mange raske Vollen spillere, men ligger greit i posisjonen sin og rydder bra opp. Utvikler seg stadig i positiv retning.

Fredrik: Sterk og solid spiller som jobber samvittighetsfullt hele kampen igjennom. Bidro godt både offensivt og defensivt, men absolutt mer inne og med litt mer kamptrening blir dette enda bedre.

Nicolai : Jobber veldig hardt og kommer til sjanser. Prøver på mange kreative ting og har tatt store steg fremover sammenlignet med fjoråret. Meget god kamp.

Karl Martin: Var plaget av allergi og litt preget av det. Viser i lange perioder hvor utrolig god fotballforståelse han har med smarte pasninger og god plassering. Litt varm i hodet ble han også:-) og fikk et gult kort. Det kan skje oss alle KM og det lærer vi noe av! Gled deg til neste kamp!

Gard: Løpsmaskinen vår vil alltid mye og slet som de andre litt i starten av kampen. Gard jobbet veldig hardt på midtbanen og sto frem med høy arbeidsmoral da det røynet på i annen omgang.

Jørgen : Ga oss kraft og aggressivitet fremme. Løpsvillig og flink til å true bakrommet til Vollen. Manglet scoringen som kunne gjort kvelden enda hyggeligere! Bra kamp.

Mikkel: Kom til mange sjanser og neste gang setter du noen av dem! Gode bevegelser og løp gir muligheter og det er han flink til. Fremspillet vil Nico da vi scoret var det høy klasse over.