søndag 3. mai 2009

Ullern-Fossum

Det er fantastisk moro og se at det vi jobber med i trening gir resultater i kamp når det virkelig gjelder.

1.laget leverte en fantastisk offensiv forestilling mot fossum. Overkjøringen var i gang fra første spark på ballen og varte til dommeren hadde blåst sluttsignalet.
Ola i mål leverte en strålende kamp og hadde et par redninger som var fantastiske. Fossum hadde maks 4 sjanser. Det defensive var strålende hele kampen og slapp ikke fossum til noe.
Faktisk var det svært få ganger de kommer over midten. Midtbane treeren jobbet strålende og var til outstanding både defensivt og offensivt. Dette resulterte i at våre offensive fikk mye baller og jobbe med, noe som igjen førte til et tosifret anntall sjanser som burde vært mål bare i første omgang!

Godt fornøyde ruslet gutta i garderoben med 2-0 og gå på.

Vi fortsatte kjøret i 2.omgang også. I starten prøvde fossum og komme inn i kampen, men i stedet satte vi 3-0 og kampen var kjørt. Mot slutten skjønte vi at alle poengene skulle hjem til ullern og fossum fikket par kvalifiserte muligheter. Vi ryddet unna og leverte i alt en strålende kamp.

Ola: Fantastisk at du holder konsentrasjonen i og med at du hadde så lite å gjøre. Glimrende i gangsettinger og strålende redninger.

Jesper: Slet litt innledningsvis med å slippe ned skuldrene og slippe ballen tidlig, men spilte seg stort opp utover i kampen. bryter fint foran fossumspillerne og har mange gode pasninger.

Corm: Stor kamp av midtstopper corm. Vinner alt av dueller. spiller på det enkle og setter i gang enkelt. Sammen Med joachim danner han det beste stopperparet i serien.

Joachim: Strålende i duellspillet. leser spillet bra og gjør det enkelt. god kommunikasjon med resten av forsvaret.

Sletta: Gjorde ting litt vanskelig i starten, men løser back oppgaven på en strålende måte og er også svært god offensivt.

Nico: Litt uvant posisjon i treeren på midten. ligger til venstre. gjør også ting litt vanskelig i starten. God med ball og spiller seg gradvis oppover til en strålende helhetsvurdering.

William: Fossum spillerne undervurderte vår minstemann på banen fra start, men vi vet hva han er god for. Vinner mange HODEDUELLER utrolig nok i følge fossums trener. Gjør ellers en god kamp med sitt overblikk og gode pasninger.

Jørgen: Litt uvant posisjon i indreløperrollen, men løser den godt. Har en løpskapasitet av en annen verden, og når du krydrer dette med teknikk med ball og gjennvinninger så må det bli bra.

Fred: Startet kampen med å drible litt. Så begynte du å slippe ballen på et touch gjennom til sebb og viljam. Da ble det bra. Noen ganger litt vanskelige valg, men når du begynte å mixe pasninger og dribling ble det bra.

Sebb: Jobbet som besatt og er en konstant trusell. God med ball og er svært gjennombruddshissig. Scoret et pent mål og gjør en stor kamp.

Viljam: Begynner litt beskjedent. Våken fremme og snapper ballen fra fossumkeeper og ruller ballen i mål. Spiller stort i 2. omgang. filnkere til å ta med seg ballen i fart og utfordre backen. Mange smarte løp.

Pat: Kommer inn for William sentralt for å vinne mer dueller da vi en periode ga fra oss kampen.
Herlig innsats. Vinner mange baller og står på hele veien. Våken og snapper opp flere baller som kunne blitt farlige.

Mikkel: Inn som venstre indreløper. Jobber som besatt og sørger for at vi holder stabiliteten på midten. Gode pasninger fremover og vinner mye defensivt.

Fantastisk laginnsats av Dere gutter! Når vi blir enda bedre foran mål så blir det her farlig bra!

Var to stolte lagledere som takket fossum for kampen.

Og når Ullern 2 vinner med kalassifre ble jo dagen strålende med ullern øyne.