fredag 1. mai 2009

Ny seier til 94-2!

Moroa fortsetter med 7-0 seier over Haslum! La det være sagt med en gang; våre nye supertrenere Vincent og Mikael har på rekordtid greid å forvandle en rekke spillere som presterte middels i fjor til et helt annet og bedre nivå i år og har tydeligvis formidlet mye fotballkunnskap. Det er veldig moro å se at hele laget opererer med en helt ny selvtillit og det er ikke minst spilleglede der ute!



Vi fulgte samme oppskrift som mot Holmen, med raske oppspill til spissene våre, stor bevegelse i midtbaneleddet vårt slik at vi kommer fremover med mange folk og tilsvarende bevegelse hjemover når motstanderen vinner ballen. I tillegg aggressivt duellspill og erobring av andreballen. Dette fungerer veldig bra når vi er fokuserte på å få det til og vi er lojale mot dette opplegget. Mot Haslum fikk spissene og kantspillerne våre mye rom og vi skapte haugevis med sjanser samtidig som vi gjorde det enkelt og greit bakover. I første omgang spilte vi kort og godt veldig bra i lange perioder. Nytt denne gangen var at vi også greide å komme rundt på kantene og få lagt inn, og det ga uttelling i scoringer. Vi leder 6-0 etter første omgang og det er helt naturlig at vi ikke fortsetter i samme stilen selvom vi produserer sjanser til å score like mange mål minst. Men det blir med ett til og vi kan loggføre 7-0. Ikke lett å finne svake punkter etter en slik kamp, mne hvis vi skal være litt pirkete kan vi nevne at må få lagt raskere inn fra kantene når vi har muligheten og at vi må få spillere tilsvarende raskt inn i boksen.



Vi spilte igjen som et skikkelig lag hvor alle står på for hverandre. Men vi må nå skjerpe oss til nye slag og hard jobbing på treningsfeltet venter!



Spiller for spiller:



Ola- keeper: Har en rolig dag på jobben og det lille som kommer tar han greit. Scorer 7-0 målet og det jo stas! Spilte også tidligere på kvelden og moro med to ''clean sheets'' på rad!



Mads - forsvar m.m. : Mads går inn og gjør en bra jobb uansett hvor han plasseres. God fysikk og innsatsvilje bringer deg langt og Haslum spillerne ble jevnt over et nummer for små i dueller med Mads!



Henrik - back/midtbane: Hadde vært litt syk tidligere på dagen, så vi sparte ham litt. Men for all del; han så ikke mye syk ut på banen:-)! Han har stor hurtighet og er veldig trygg i backposisjonen og viste også at han kan brukes på midtbanen. Ny god kamp fra Henrik.



Gard - back: Spilte en meget bra kamp, solid defensiv og med fremover på banen. En allsidig spiller som kan brukes på mange plasser. Stor løpskapasistet og står distansen!



Yousef - midtstopper: Beste kamp hittil i Ullerndrakt! Jeg så iallefall ikke at han lot en ball gå forbi seg. Leser spiller, takler og spiller en presis pasning - ''det enkle er ofte osv..'':-) Strålende!



Christian August - back: Vi var enige om at denne gang skulle vi ikke ha noen nervøs åpning - og Christian holdt seg til det; veldig bra spill gjennom hele kampen. Kvaliteten på oppspillene hans var enda bedre denne gang og når han ligger så godt plassert som han gjør er han veldig vanskelig å komme forbi. Men Christian; hold konsentrasjonen oppe da! Ikke begynne å snakke med tilskuere og fortelle vitser under kampen! :-)) Det gjør vi etterpå!!



Joachim - midtstopper: Er utrolig stabil og gjør sjelden eller aldri en dårlig kamp. Plasseringssikker og duellsterk som han er så blir han ikke lett å skubbe seg på. Hodespillet er også langt over snittet. I samspill Yousef var midtforsvaret vårt stengt for kvelden og det gir trygghet til hele laget. Meget bra kamp. (Og er fornuftig nok til å be om å bli byttet ut da han ble sliten mot slutten; hadde spilt 1 lags kamp tidligere på kvelden.)



Herman - midtbane: Fortsetter der han slapp mot Holmen, ballvinner og pasningslegger, og veldig lojal mot den defensive oppgaven på midtbanen. En vesentlig årsak til at Haslum ikke kom igjennom vårt midtbaneledd var at Herman lå helt riktig posisjonert. Det som mangler nå Herman er noen susende langskudd!



KM - midtbane: Glemt er fjorårets mange tap og tunge stunder! 2009 versjonen av KM er en lagspiller med autoritet, overblikk, smarte pasninger og med evne til å gjøre andre gode. Han arbeider hardt til kreftene tar slutt og noen kamper til nå så holder det helt inn!:-) Cornerne hans er det internasjonal klasse (Beckham) over!



Nicolai - midtbane: Spiller på hele registeret og skaper veldig mye offensivt. Flink til å falle av og jobbe hjemover og har den nødvendige roen med ballen i beina. Viser frem litt flere kvaliteter for hver kamp - så hvor skal dette ende??:-) Ny stor kamp av Nico.



Erik - midtbane: Noen av raidene til Erik er jo helt fantastiske og han skaper veldig mye med fart og teknikk. Men Erik er ingen luksusspiller; han jobber hardt i midtbaneposisjonen med stor kapasitet og prøver hele tiden å finne gode løsninger og kreative opplegg.



Mikkel - spiss: Smarte bevegelser, flikker og stikkere er litt av varemerket til Mikkel og dette skaper muligheter og rom. Med ennå litt mer årvåkenhet og ''snusing'' i returrommet blir dette veldig bra.



Sebastian - spiss: Hadde en kamp i beina, men denne gutten gir alt for Ullern! Og det er mye! Med fart og god plasseringsevne så er han jo en konstant trussel - og når han i tillegg har kondis som en hest så må det bli moro! Som alltid veldig gøy å se Sebbi i aksjon og det ble en ny glimrende kamp!

Ingen kommentarer: