fredag 29. mai 2009

G94-2 sikter mot tabelltopp - ny seier!

Gutta gjennomførte en ny veldig bra kamp og det holdt til 4-2 seier over Hauger 2. Bortsett fra en svak periode i annen omgang hvior vi slapp til gjestene og skapte unødig spenning, så hadde vi kontroll. Vi skapte mange sjanser med presise oppspill og tempo - bakover var det stort sett bra med unntak av nevnte periode. Midtbanen vår jobbet godt og tok også defensivt ansvar. Hvis vi skal være litt pirkete, så ser vi at så fort vi prøver på ''smarte'' ting på egen banehalvdel istedenfor en enkel klarering så skaper vi trøbbel for oss selv, så igjen; ''det enkle er ofte det beste''. Men for all del, gutta fortsetter å imponere med godt duellspill og fiks angrepsspill i store deler av kampen og dette kan bli virkelig spennende fremover. Og som vår venn Roger sa til meg etter kampen; '' dette kommer gutta til å huske..'' Og det er sant; fotball handler jo først og fremst om opplevelser som gir varige gode minner. Jeg kan bare huske at vi vant! (selvom jeg tapte den første kampen mot Sagene 0-4 i 1971 e.Kr på grusbanen.)

Ola - flere klasseredninger og trygg opptreden i feltet.

Yousef - feilfri førsteomgang, litt smårusk i annen, men fortsetter en veldig god utvikling. Sto frem som en stødig kaptein.

Chr August - vanlig god standard, taklinger og oppspill stort sett veldig bra. Viktig at du holder fokus i 2x40!

Henrik - hurtigheten redder mange farlige situasjoner og innsatsen er som alltid på topp.

Mads - spilte midtstopper og gjør det meget bra. Rydder opp i kjent stil og stopper det meste. Hadde som resten av forsvaret en liten ''Fader Jakob'' i annen omgang men helhetsinntrykket er mer enn godkjent.

Georg - spilte defensivt midtbaneanker for første gang og skjønte oppgaven! Stoppet veldig mange angrep og lå helt riktig plassert. Fine fremspill og spesielt pasningen til Nico som førte til scoring var helt glass og ramme.

Herman - en ny god kamp. Takler bra, godt plassert og prøver alltid på konstruktive ting med ballen. Når kommer langskuddene Herman? :-)

Erik A - sliter med beinhinnebetennelse, men viser i løpet av den tiden han er inne at han er en styrke for ethvert lag. Har fart og teknikk på høyt nivå og vi får bare håpe skaden leger seg snart.

Nico - bevegelig, arbeidssom og med solid motor. Tre mål i boka og en meget bra kveld på Ullernbanen! Til og med pappa Terje smilte!

Mikkel - flink til å søke inn i bakrommet og fikk lønn for strevet med scoring og med litt mere hell så hadde det nok blitt iallefall en til. Morsomt å se at du tør mer og mer for hver kamp - det handler om å stole på egne ferdigheter som kjent.

Gard - jobber alltid hardt for laget og hadde en fin kveld på banen. Trives nok bedre på kanten enn som defensiv midtbane, men Gard tar alltid de oppgavene han får uten protester og løser dem godt.

KM - viste veldig mye bra i denne kampen med blant annet to målgivende pasninger. Prøver hele tiden å tre igjennom spissene våre med smarte pasninger. Fortsetter en meget god utvikling og ser ut til å trives i den sentrale midtbanerollen.
En tanke mer defensivt ansvar så blir dette topp!

Knut - friskt 97 innslag som viste at det ikke er høyden som avgjør når man skal vinne hodedueller! Takk for sporty innsats!

Ingen kommentarer: