fredag 18. september 2009

Ukesoppsummering

Hei alle sammen!

Det er nok bra at det nå kun er 2 kamper igjen, begge på torsdag. Vi har for få spillere til at vi får denne kabalen til å gå opp.

Jeg vil derfor benytte anledningen til å takke de spillerne som har stilt opp for laget i hele år. Det gjelder de som stort sett har vært på alle treninger, kamper, som pliktoppfyllende gir beskjed om fravær, som spiller to kamper på rad når det er nødvendig, som alltid er positiv og hjelper oss i lagledelsen slik at vi har greid å gjennomføre denne sesongen. Jeg håper at alle dere fortsetter med fotball til vinteren og neste år. Halvor, Roger, AnnMari og jeg (Vigdis) skal gjøre alt vi kan for at dere får et godt opplegg. Corms innlegg i år burde stått på bloggen, men kommentarene til innlegget passet ikke på en fotballblogg. Derfor ble det fjernet. Corm uttrykte med rette det mange føler, og vi i lagledelsen støtter han helt og fullt.

I dag var det en svært god trening under ledelse av Terje. Takk til Terje som igjen stiller opp for 94-spillerne.   Det er derfor igjen leit at ikke alle stiller opp og at de som ikke stiller ikke sier ifra. Jeg ber om at de som føler seg truffet av dette sender meg en mail å forklarer hvorfor de ikke kom på treningen i dag, og hvorfor de ikke gir beskjed. Det gjelder ikke de som har "fritak" pga annen trening eller skader. 

Ønsker dere en riktig God Helg.

Det er ikke helt avklart angående neste ukes treninger men følg med på bloggen gjennom helgen.

Er det noen som allerede nå vet at de ikke kan spille kamp på torsdag gis det beskjed her!  

Vigdis

Ingen kommentarer: