lørdag 5. september 2009

Festaften da G92-2 knuste Bærums Verk

G94-2 viste vei ved til tider spille oppvisningsfotball og feie Lommedalen av banen. Interessant at vi skulle møte Bærums Verk som da vi møtte dem borte før sommeren
var serieleder og hadde et visst tak på oss, men vi kjempet oss til uavgjort. Det er moro å se hvor godt laget og spillerne individuelt har utviklet seg under Mikaels ledelse. Det er en helt annen selvtillit i laget siden i vår og nå kjemper vi virkelig om avdelingseieren! Vi startet med vår (94-2) vanlige strategi med et dypt midtbaneanker som vi har fått virkelig tak på. Herman fyller den rollen veldig bra og vi greier å stoppe mye av angrepskraften til BV tidlig. Men vi var litt overivrige på kantene i starten og det ble tellefeil en del ganger bakover i første omgang. Men dette er egentlig pirk for vi hadde full kontroll på dette selvom BV slapp til noen og fikk også to mål, det førte i en periode hvor vi var litt på hæla. Men igjen viser vi mental styrke, får orden på formasjonen vår igjen, skjerper oss i midtbaneleddet og vinner dueller og får satt igang spisser og kanter igjen med skikkelige oppspill. Så noen (H)alvors ord: Vigdis sier noen viktige ting på bloggen i dag om det å henge med videre i fotballen. For alle de som tenker på å gi seg sier jeg bare; tenk på nytt! Selv spilte jeg over 10 år for Ullern (første kamp i 1971 i 1971, det året Arsenal tok the Double:-), vi tapte 0-4 for Sagene...) og jeg hadde utrolig mue igjen for det i form av vennskap og moro - og faktisk også en meget god grunnfysikk og helse som jeg har hatt mye glede av senere! Og til neste år blir det et veldig bra opplegg for 94 kullet - bare vent!

Ola - hadde ikke mye å gjøre men viser hele tiden trygghet og god vurderingsevne når han griper inn. Har to-tre gode redninger og viser stabil form.

Magnus - litt overivrig på backplassen i starten og ble overspilt noen ganger, men fikk roet seg ned og spilte seg stort opp. Avsluttet som defensiv midtbane da Herman fikk hvile og greide seg veldig bra. Hurtig og med stor løpskapasitet. Har stort potensiale med mer trening.

Yousef - strålende kamp. Tacklingssterk og gode avleveringer. Veldig godt plassert under hele kampen. Samarbeidet med Erik 100% i orden. Yousef har tatt store steg fremover som spiller denne sesongen.

Erik - som vanlig solid på stopperplass. Har egentlig alt som skal til for å bli en topp forsvarspiller. Gode taktiske valg og blir veldig sjelden overspilt. Presise oppspill.

Henrik - som alltid oppofrende i sin spillerstil. Har også blitt mye flinkere til å ta de rette valgene og bryter derfor ballbanen ofte foran motstanderen. Kommer også bra frem i det offensive spillet. Hurtig og uredd i stilen, og med fortsatt fokus på de taktiske valgene i det defensive blir dette helt supert.

Herman - vårt solide midtbane anker gjør igjen jobben sin. Tar det defensive ansvaret på alvor og kommer også opp i returrommet. Vinner 9 av 10 hodedueller og er mye av årsaken til at vi tok brodden ut av BV's offensive spill tidlig. Jobbet hardt og spilte til kreftene tok slutt. Meget god kamp.

Erik - kombinasjon av fart, teknikk og blikk for spillet har jo aldri vært feil på fotballbanen og Kolstad jr. har jo alt dette i bøtter og spann. Spiller igjen veldig godt kant og i ny rolle på sentral midtbane.

Georg - Jada! Så bra! Lur til å plassere seg og god i duellspillet. To scoringer og en veldig hyggelig aften for Georg. Står på for laget og bruker de ressursene han har - og de har du mange av!

KM - har spilt mange matcher i det siste, senest 1 lagskampen mot Lommedalen, men viser hele tiden sin store vilje og ferdighet til å tre medsplllere igjennom. Hele tiden prøver KM å gjøre konstruktive ting og har med sjumilssteg forbedret hele registeret sitt denne sesongen. Er moden nok til å be om en pause når kreftene tar slutt og han føler kvaliteten på prestasjonene går ned.

Mikkel - trengte tydeligvis en 1 lagskamp for å komme skikkelig i gang!:-) For i denne kampen var du veldig god! Blir gradvis tøffere i duellspillet og har fått opp løpsstyrken. Pasningsspillet, smartness og forståelsen for spillet har ligget det hele tiden så nå er det bare å sette ferdighetene sammen.

Sebastian - selvom du var litt sliten, skal du har stor takk for innsatsen! Alltid moro å se deg; ''internasjonalt'' rykk og en herlig fighting spirit! Kan utvikle seg til en spiss av stort format!

Jørgen - kjempekamp kort og godt! Flotte pasninger, scoring, sterk i dueller og herlige tekniske detaljer. Fra feilvendt til rettvendt på 0.3 sek!:-) Vanskelig å spille mot og igjen; spiller ikke for ''BV's gla' gutt pris 2009'' men fighter for hver millimeter inne i boksen!

Nicolai - igjen finner han rytmen og posisjonen sin fremme og da er scoringer nesten garantert. Går på smarte løp og skaffer solide muligheter i bakrommet hos BV. Herlig å se at du får solid uttelling og er effektiv i boksen etter mye uflaks mot Asker. Stor kveld for Nico - bare synd at pappa Terje bare fikk med seg en scoring til tross for at han var (fysisk)på kampen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Med "lett trening på Søndag" er det egentrening eller fellestrening?