lørdag 26. september 2009

Siste seriekamp for G94-2...

ble dessverre ikke den store opplevelsen. Luften var gått litt ut av ballongen og jeg skjønner det godt. Alle som har spilt fotball vet at slike dager og kamper kommer og spesielt for på slutten av sesongen. Så la oss ikke dvele ved denne kampen men heller gleder oss over all fremgangen både på lagnivå og hver enkelt spiller - og ikke minst bronsemedaljer i serien. Og jeg vil understreke at vi har møtt gode lag hele veien og at det ikke har vært lette kamper. Men laget har opptrådt utrolig disiplinert og levert veldig stabilt bra prestasjoner. Håper så mange som mulig fortsetter til neste år! For det viktigste er jo de gode opplevelsene sammen med venner!

Fra mitt ståsted som coach i mange av kampene har jeg sett en veldig god utvikling på samtlige spillere som har vært i aksjon for oss (noen 1ste lags spillere også) - og en liten oppsummering er vel da på sin plass:

Ola - har hatt en god sesong mellom stengene. (Har også levert bra kamper ute på banen.) Veldig god i en-mot-en situasjoner. Smidig, reaksjonssterk og uredd, har mye i seg til en å bli en toppkeeper.

Chr. August - utrolig god fremgang fra i fjor. Fysisk sterk og hurtig. Ble etterhvert mer og mer plasseringssikker og etterhvert ble det også mer adresse på oppspillene. Vanskelig å komme forbi når han har dagen. Kan med fordel bli bedre på små flater og det blir han med noe bedre basisteknikk.

Yousef - stabilt god i hele år. Taklinger og plassering satt der det skulle, presise pasninger. Enorm fremgang fra i fjor og med enda bedre ballsikkerhet kan dette bli veldig bra.

Mads - fysisk sterk og uredd. Meget god til defensive spesialoppgaver. Litt uryddig i stilen men er heller ikke lett å stoppe!

Magnus - friskt innslag på backen med stor fart og energi. Men litt bedre taktiske løsninger og ballbehandling er det store muligheter.

Erik B - utrolig stødig og god midtstopper med god plasseringsevne og knallharde taklinger. Presterer jevnt bra over tid og er en spillertype ethvert lag trenger.

Herman - fant seg godt til rette i rollen som defensiv midtbanespiller og var en vesentlig årsak til at vi tok mange poeng i vanskelige bortekamper. Lå smart plassert og brøt veldig mange angrep i tidligfasen. Godt hodespill. Kan også trene mer på ballsikkerhet og skudd.

Erik AK - hurtighet og teknikk i kombinasjon har jo aldri vært feil på fotballbanen! Erik har mange veldig gode kamper bak seg denne sesongen og har også vist bra målteft. I de kampene han har fått rom og nødvendig ''løpefart'' har det vært en fornøyelse å se ham i aksjon!

Nico P - har vært en nøkkelspiller for oss i hele år med utrettelig jobbing på topp/kant og mange viktige scoringer. Har utviklet seg veldig bra gjennom hele sesongen, og vi får bare håpe at bandyen ikke sluker ham helt! Pappa Terje har fulgt Nico med falkeblikk fra sidelinjen i hele sesongen og det er vi glad for!

Seb - i sine beste stunder en attraksjon på fotballbanen; med ''internasjonalt'' rykk og goalgetter egenskaper. Var veldig viktig for oss i mange kamper og ble et naturlig oppspillspunkt, spesielt i vanskelige bortekamper hvor vi la opp et relativt defensivt opplegg. Herlig fighting spirit!

Jørgen - spennende spiss/kant type med temperament og engasjement. Ikke alltid den mest populære spilleren på banen. Fantastisk god til å gå fra feilvendt til rettvendt i selve ballmottaket. Har hurtighet, teknikk og spillerforståelse til å nå langt.

Henrik - fortsetter fremgangen og bedret seg på alle områder gjennom sesongen. Hurtig og oppofrende spillerstil, og bra med fremover på banen. Mye bedre i sine taktiske valg, selvom han ennå blir litt overivrig innimellom! En veldig god sesong er gjennomført.

KM - er ikke til å kjenne igjen fra i fjor. Teknikk og spillerforståelse har ligget der hele tiden, men er nå kombinert med mye bedre bevegelse og jobbing på banen. Legger opp til det helt store med sine pasninger og lykkes ofte og har hatt veldig mange assists i løpet av sesongen. Flott sesong sett under ett og nå er det bare å jobbe videre! (Bedre kondisjon=bedre prestasjon som fotballspiller:-))

Gard - veldig stabil og god gjennom hele sesongen på i ulike roller på banen. Jobber alltid steinhardt for laget. Klager aldri på noe men utfører den arbeidsoppgaven han er tildelt. ''trenerens drøm''!

Georg - kan spille på flere plasser og gjør alltid en helhjertet jobb. Har god forståelse for spillet og nese for scoringer. God til å plassere seg på banen og ''lure seg'' inn i boksen. En vinter med trening (bandy også) vil gjøre godt.

Mikkel - også en anvendelig spiller som kan spille i mange posisjoner. En lur spiller som er veldig god til å flikke ballen videre og å bevege seg smart på banen. Mange fine kamper og en jevnt bra sesong.

Ingen kommentarer: