torsdag 17. september 2009

Siste hjemmekamp for G94-2 i år ble en fest!

I kveld hadde 94-2 årets siste serie-hjemmekamp. Etter en kjempesesong ble kvelden en verdig avslutning. Halvor - det gjelder å prioritere de riktige tingene!! 

Kveldens coach var jubilanten Roger, og etter en velsunget "Happy Birthday" satte gutta igang.

Showet startet med en skåring av KM etter ca 10 minutter. Etter det var det spill på en side og vi kom faktisk litt ut av måltellingen til slutt. Etter en opptelling er vi imidlertid kommet til følgende:

3 mål av William, 3 mål av Nico, ett av Herman, Georg, Mikkel og KM. Totalt 10.

Minst like viktig - 0 inn på andre siden. Ola og Christian August som sto hver sin omgang fikk ikke alt for mye å gjøre. Forsvaret ryddet effektivt bort det som kunne blitt farlig. 

Kveldens lag var:

Ola, Christian, Mikkel, Nico, Erik AK, Erik B, Yosef, Georg, Herman, Henrik, William, KM, Patrick, Fredrik Sletta.

Takk til alle for super innsats. Referat fra Halvor uteblir :( men Terje P var så snill at han  tilbød seg å overta den jobben. :)

 Da håper jeg alle stiller opp på treningen med Terje Kirsebom i morgen kl 15.30.

Beklagelig nok måtte 94-1 kampen avlyses pga for få spillere. Heretter ber vi om at ved sykdom samme dag gis det beskjed til Ann Mari eller Vigdis på telefon. Alt annet fravær meldes på bloggen 2 dager før (gjelder kamp og trening).   

2 kommentarer:

Anonym sa...

hvorfor fjernes innlegget til corm? syns det var bra, noen må jo ta ansvar når laget bare er kollaps. er like forbanna som corm selv!

Anonym sa...

Hvordan er det mulig at et lag på 20 spillere ikke greier å stille lag?