lørdag 12. september 2009

Bingokamp mot Snarøya for 94-2; 6-6 !!

Kamapen var flyttet fra Ullernbanen til den minste kunstgressbanen på det flotte Snarøya anlegget, helt uegnet for 11ver fotball. Dette ble også en veldig rotete kamp hvor det ble Hawaii fra første minutt. Kampen ble også skjemmet av en del grisespill og munnbruk både på og utenfor banen - ikke bra og vi skjerper oss alle til neste gang. Hvem som har skyld eller ikke skyld i slike episoder det lar vi ligge; vi skal alltid ha fokus på det sportslige.


Etter at vi hadde en viss kontroll på matchen i starten falt vi helt ut av det og Snarøya tok helt over føringen. De ledet faktisk 6-3 på et tidspunkt. Men så viser vi oss som det fantastiske laget vi er. Ikke spiller vi bra, ikke har vi innbyttere, vi har en skikkelig skral dag på en veldig vanskelig bane å spille på, men vi mobiliserer likevel alt vi har av krefter og kommer oss inn i matchen og vi berger poenget! Kanonen fra Erik A 3.5 sek. før slutt kan vise seg å bli gull (?) verdt når oppgjørets time kommer! Jeg var veldig stolt av gutta som viser en fighting spirit jeg sjelden har sett. Og som jeg har sagt før; mesterlagene plukker poeng på bortebane på skikkelige ''rævadager'' - helt uten festfotball! Høres kanskje rart ut, men denne kampen er kanskje en av de beste prestasjonene lagmessig vi har hatt i år.

Ola - måtte plukke seks ut av nota og noen var vel litt rare...? Til gjengjeld reddet han skinnet vårt da det sto på som værst..

Chr Aug - litt ustabil som resten av laget i perioder med hevet seg mot slutten og avsluttet på tilnærmet vanlig nivå som jo har vært veldig bra i hele år.

Erik B - uvanlig rufsete i perioder og tellefeil bakover en del ganger. Tok seg selv i nakken i annen omgang og sto frem som den solide spilleren som vi vet han er.

Yousef - ikke samme kvalitet som vi er blitt vant til men kom etterhvert inn i kampen og fikk etablert samarbeidet med Erik, men det var i siste liten!

Henrik - mye slurv her også og ble flere ganger overspilt før han begynte å finne ut av det hele. Avsluttet til godkjent karakter.

Mikkel - veldig opp og ned på en midtbane som nesten måtte har radar for å få øye på ballen! Kom etterhvert bedre med utover i annen omgang og avsluttet som resten av laget bra.

Georg - fikk også erfare Drillo fotball på midtbanen men fikk etterhvert kommet seg inn i duellspillet på midten og ble bedre og satte seg i respekt etterhvert som kampen ble eldre. Kampens kommentar i annen omgang da Nico fikk seg en luftetur. At en Snarøya spiller ble omtalt som et nå utdødd forhistorisk dyr ble tydeligvis for mye for Snarøya coachen.

KM -likte seg ikke på den trange banen og det tok tid før siktet og tilslaget var jusert i forhold til banedimensjonen:-)! Tok seg kraftig sammen i annen omgang han også. Pasninger på vanlig nivå mot slutten.

Jørgen - spilte spiss og var ikke fornøyd i starten verken med bane, dommer, seg selv, medspillere og forhistoriske dyr på Snarøya. Men han ristet av seg alt sammen etterhvert og leverte varene når deg gjaldt som mest.

Nico - heller ikke venn med ball eller bane i starten men tok skikkelig tak ettersom han innså alvoret; tape mot ''Snarøen'' - NO! 4 scoringer er nå engang bra da!:-)Litt av en sluttspurt! Puh!

Erik A - vi får begynne å tenke på julepresang til denne gutten! Etter en første omgang hvor han hadde studert fuglelivet på halvøya og liknet mer på sin kjære bror og vår gode venn Morten på en dårlig dag, liknet han mer på Morten på GOD dag etter pause - og det sier ikke lite! Drømmescoring og ett poeng!

Ingen kommentarer: