lørdag 12. september 2009

94-2 spilte 2-2 mot¨Hauger 2 - dommer'n d(r)ømmer!

Vi møtte Hauger på bortebane tidligere i uken. Vi gikk ut i vår etterhvert vanlige formasjon med et defensivt midtbanepunkt og med raske overganger som strategi. Hauger laget var klart forsterket siden forrige møte og kampen ble jevn. Vi slet med å finne rytme og fasong på spillet vårt, men vi kjempet oss etterhvert inn i matchen og spilte oss frem til brukbare sjanser. Og la det være sagt med en gang; spillerne har hatt en meget travel høst og mange har spilt både på 1 og 2 laget og vi ser at det slitasje her og der. Gutta skal all ære for at de kjemper og står på i hver eneste kamp og det er ingen kamper som er lette i denne avdelingen. At vi fremdeles kjemper om avdelingsseieren er veldig imponerende. At vi ikke fikk full pott i denne kampen er faktisk veldig surt. Vi hadde denne gang en dommer fra Hauger som var helt ok i hele kampen unntatt til minutter før slutt. Da ga han en skikkelig julegave på forskudd til Hauger i form av et håpløst idømt straffespark på stillingen 2-1 til oss. Den var tung å svelge og kan faktisk bli utslagsgivende for sluttstillingen i avdelingen. Men slik er fotball innimellom og dommeren dømmer som kjent....:-/ Men igjen, vi solgte oss dyrt og vi henger fortsatt med i toppen!

Ola - viser stabil form og har flere gode redninger. Flink til å dirigere forsvaret.

Chr. August - gikk litt i hytt og vær før han fant tonen, mne da var han tilbake på sitt vanlige nivå som betyr god plassering og fine oppspill.

Henrik - hurtigheten hans er alltid viktig for oss og han fighter alltid hardt i duellspillet.

Magnus - mye bedre i sine taktiske valg denne gangen og heller ikke han sparer seg i duellene. Bra kamp.

Mads - flink igjen til å rive opp spillet til motstanderne og presisjonen var også bra. Bruker fysikken sin på en helt fair måte og setter seg i respekt.

KM - som alltid med store ambisjoner for sitt pasningsspill. Lykkes stadig vekk med mange fine ting og var en viktig brikke da vi snudde kampbildet etter en dårlig periode. Merker kjøret etter mange harde kamper i høst, men akter å stå distansen!

Georg - som alltid villig til å fighte og slåss og det var tøft mot en tildels hardtspillende Hauger forsvarsfirer. Skaper igjen rom med riktige bevegelser.

Nico - vil masse i denne kampen også og var stadig en trussel mot Hauger forsvaret. Gjennomfører en veldig god sesong som vi håper gir mersmak!

Jørgen - strateg og involvert i veldig mye. Igjen veldig god til å vende opp spillet og det er ikke lett å ta fra Jørgen ballen! Godt blikk for spillet og god til å plassere seg.

Herman - som alltid lojal mot arbeidsoppgaven og laget og lå greit plassert i sin defensive midtbanerolle. Bryter opp angrepsspillet til Hauger i tidligfasen og gjør at vi får etablert oss bakover.

Yousef - spiller igjen veldig bra. Bryter foran Hauger's angripere og sendte presise pasninger våre kanter. Hode og duellspill også fullt godkjent.

Mikkel - beveger seg alltid smart og med litt mer flaks kunne det blitt scoring. God presisjon i pasningspillet.

Erik B - vår granittblokk i forsvaret svikter ikke denne gangen heller. Sterk i taklingene og god til å plassere seg i samarbeid med Yousef. Tok også noen raid fremover - virker som du jakter en scoring Erik? :-)

Erik A - løpsvillig og teknisk som alltid og veldig ofte spillbar. Veldig god når han utfordrer og kommer seg ned til dødlinja.

Ingen kommentarer: