fredag 5. juni 2009

Ullern 1-0 Korsvoll 2

Vi starter bra mot Korsvoll og tvinger fram en corner. På den påfølgende corneren får vi straffe etter holding i feltet, og Fredrik(?) setter den iskaldt i venstre hjørne. Etter den tidlige 1-0 scoringen fortsetter vi å skape flere sjanser fremover. William er nære på å komme alene med keeper flere ganger etter gode fremspill. Defensivt er vi trygge og Korsvoll klarer ikke å skape noe særlig fremover.

I annen omgang sliter vi mere, og det blir mange dueller på midtbanen som fører til et kampbilde med mye langpasninger, høyt press og dårlig organisering. Det blir mye hawaii-fotball og det svinger mye frem og tilbake. Korsvoll kommer seg til 2 store sjanser, en på corner som Bernard får bokset ut og et fremspill hvor ballen chippes like utenfor. Men vi kommer også til noen gode sjanser i andre omgang, som da William skyter fra 19-20 meter og keeper gir retur som Sletta nesten når. Vi var også nære på da Fredrik kommer seg rundt på høyrekanten og avslutter fra kanten av feltet, men dessverre går skuddet like over. Uten noen innbyttere blir laget slitent, men vi kjemper bra, spesielt de siste 10 minuttene og vi har rimelig god kontroll. I tillegg blir Jørgen felt når han er alene med keeper på 17 meter, og motspilleren får direkte rødt kort. Frisparket blir slått, men går rett på keeper. Med litt mere presisjon står det 2-0. Alt i alt gjør vi en grei kamp, vi er solide defensivt, men det er plass til en bedre offensiv plan som vi kommer til å trene på videre.

Dog er det viktigste 3 poeng, og det får vi fortjent etter hard jobbing og tidvis godt spill.

Bernard: God, har kontroll bak og det gir trygghet for forsvarerne. Bra at du roer ned tempoet når vi har hatt corner i mot slik at vi får en pause til å puste og å komme oss opp i banen.

Sletta: God offensivt og defensivt, har full kontroll bak der og jobber iherdig. Legger også gode fremspill fremover som etablerer et offensivt spill.

Corm: Kapteinen tar ansvar og er bunnsolid bakover. Veldig god kamp.

Joachim Også bunnsolid defensivt, spiller rutinert ut ballen til innkast flere ganger når det ikke er andre muligheter. Også en veldig god kamp.

Fredrik 95: En solid kamp, spiller bra defensivt og gode innkast. Flere hakk bedre enn mot Huk, primært fordi du passer på rommet bak deg i større grad. Viktig å ikke bli for ivrig etter ball men også passe på bakrommet. Sporty innsats, og et stort potensial.

Pat: Jobber iherdig, er alltid nede i forsvaret når det trengs, og hjelper angrepet ved gode løp. Løper fra boks til boks, og har lagt ned et solid antall kilometer i denne kampen. Vinner mange dueller.

Viljam: Vinner mange duller, rolig med ballen og har god oversikt. Prater på seg et gult kort som er unødvendig.

Fredrik Solberg: Fine tekniske detaljer og et fint overblikk. Er veldig nær en scoring og skaper mye trøbbel på høyrevingen. Spiller en veldig bra kamp, fortsett slik! Setter straffen iskaldt i mål. Banens beste.
Jørgen: Løper utrolig mye og jobber på alle baller, som vanlig. Et frisk pust fremover. Sender mange gode pasninger og en del gode offensive raid. Jobber også hjem for å vinne ballen tilbake.

Aleksander 96: Til tross for den unge alderen spiller Alex en god kamp, spesielt i første omgang. Gode raid og god teknikk, og finter bra.

William: Spissen William har mange gode løp og er veldig nære på å score. Er svært nær å komme alene med keeper flere ganger, men det blir litt for mye finter for å dra av forsvaret. Gå rett på mål og skyt! Har en veldig god avslutning i andre omgang som keeper må gi retur på. Stort potensial, og kan bli en veldig god spiss.

Husk trening kl 12.00 på lørdag, ikke trening i dag.