lørdag 20. juni 2009

Ready 3-2 Ullern

Etter det fantastiske oppsettet av kamper skal både førstelaget og andrelaget spille kamp samtidig. Derfor blir det veldig få spillere, og jeg(magnus) må gå inn på laget for å at vi skal være 11 spillere. I første omgang sliter vi og blir presset bakpå. De får inn et mål midt i førsteomgangen, men skaper også flere andre sjanser. Vi sliter fremover, men seb klarer nesten å få lobbet ballen over keeperen deres. De får også 2-0 målet som gjør det veldig vanskelig for oss. I andreomgangen trekker vi en ned spiss til sentral midt og trekker Viljam ned som defensiv midt for å forsøke å hindre at de skal få så store rom. Vi blir belønnet med en gang da Fredrik scorer på en kontring, og det ga oss et frisk pust. Likevel sliter vi, og Corm må gå av banen ca halvveis i andre omgang med krampe. Det blir slitsomt å ikke ha innbyttere og med 10 mann på banen blir ikke saken enklere. Men Corm kommer seg inn igjen litt ut i omgangen, og fullfører kampen. Like før slutt sender vi opp Sletta, men dette skaper rom bakover og det utnytter Ready, når de scorer 3-1. Bare sekunder etterpå slås en lang ball inn i boksen deres, og Sletta klarer å få tak i den og reduserer til 3-2. Men etter deres avspark da blåser dommeren, og vi taper fortjent. Jeg kommer ikke til å legge ut kommentarer på enkeltspillere for denne kampen i og med at vi sliter kollektivt i denne kampen, og fordi jeg ikke fikk observert nøye nok fra sidelinjen.

Ha en god sommer, og husk å send Mikael mail(les posten under)!