fredag 12. juni 2009

Lyn 2 - Ullern

Førstelaget spilte mot Lyn 2. Med seier ville vi vært med helt i toppen. Lyn stod med 3 poeng mer.

Det første kvarteret var helt forferdelig. Lyn trillet ball i hatt med oss. Var forferdelig å se på.
De scoret på et godt langskudd som knakk oss helt før vi turte og spille og trille ball. De hadde en spiss som skapte store problemer for oss. Så fant Corm ut av han og kampen var vår. De gikk opp til 2-0 før vi våknet helt. William scoret på frispark og befestet sin posisjon som toppscorer.
Like etter pause utliknet vi på straffe fra Nico MS. Vi var frempå flere ganger og skulescoret flere ganger. Så skjedde det som ikke skulle skje. Vi mistet spissen deres, han så keeper litt langt ute og lyn gikk opp i 3-2, som også stod seg.

Erik: Står en bra kamp. Får veldig mye å gjøre i perioder men står en god kamp. God med bena.

Henrik: Spiller høyreback. En kamp i bena fra dagen før klarer seg bra. Slet litt i perioder. Gikk ut etter 10 min i 2.omgang.

Corm: Slet med en dyktig spiss i 10 min av førsgte omgang. Fant ut av han og viste at han matcher de beste angriperne i sin årsklasse. kjempekamp!

Yosef: sliter til tider med med angriperne til lyn. blir bedre uover og gjennomfører bra.

Fredrik 95: Spiller en bra kamp, men sliter til tider. Finer ut at han ikke matcher farten til lyn gutta. Bruker etterhvert sin gode fysikk og når du gjør det,da er du GOD fred!

Pat: Inn på back. Løser det herlig. Spiller på det enkle. løser oppgaven strålende. bryter mange bra baller og fine pasninger. Tilbake til nivået han skal være.

Sletta: indreløper /sentral. Skulle styre midtbanen. Slet mot en balltrillende lyn. løper seg tom. Hever seg mot slutten.

Viljam: Kom ikke til sin rett i starten, men blir bedre. God når vi begynner å rulle ball.

Nico MS: Slet på midten i starten når vi tapte mange dueller. Løp masse. God når vi triller ball. Svært god når vi presser dem bakover.

Jørgen: Høyre midt/kant. Kjemper og vinner vilt mye. løper på alt! Strålende kamp.

William: Anonym i starten. Litt fraværende. Vakkert frisparkmål. God hjelp av jørgen i muren:)

Nico: Kommer til 2.omgang og lager liv og røre i lyn forsvaret med duellkraft, teknikk og løpskraft. Svært god. Håper du vil spiller flere kamper:)

Mikkel: Inn på midten for Viljam. Kriger mye. selger seg litt når de har ball med tekniske spillere.

VI gjør i alt en god kamp med unntak av de 20 første min. Uheldig at vi får en i mot igjen etter at vi hentet dem opp. Sliter litt med å forflytte midtbanen hjem. Viser at kan trille ball mot gode lag. Moro og se. Vi tar med oss det positive og står på videre.