onsdag 17. juni 2009

Bærums Verk - Ullern

Vi dro til Bærums Verk for å møte et lag som vi visste spilte bedre fotball enn oss så langt i sesongen. Det ville teoretisk sett vært bonus med tre poeng her. SÅ vi satset defensivt på ett poeng. Bærum spilte i starten ball i hatt med oss, men vi kom oss etterhvert inn i det og skapte en kjempesjanse! Nå skal det sies at de burde ledet med et par allerede da. De spilte en og to touch fotball som var fint og se på, men de klarte ikke sette sjansene. Det gjorde vi etter hard kjempeing både offensivt og defensivt kom vi til en stor sjanse som Seb lobbet over keeper til 1-0. Samarbeidet Nico/ Seb funket perfekt. Etter dette kom bærum hel ut av det og vi tok over. Corm ledet an bak der og vi spilte enkelt og brukte mye bakrom når vi så at de var bedre med ballen enn oss. Dette skapte stor frustrasjon blant både trenere og spillere hos Verket. 2 omgang fortsatte vi og forsvare oss bra og skapte flere sjanser. Vi turte mer og mer offensivt og var stødige bakover. Joachim ble skadet og det tok litt tid før en halvskadet Nico MS kom inn igjen etter å ha gått ut ved pause. Vi kjempet til siste slutt og vant med oss tre poeng! Fantastisk seier! Dette er noe dere skal være stolte av gutter!

Erik: God og trygg i alt han gjør. Hadde flere matchvinner redninger. 5

Pat: Høyre back. Veldig god i å bryte foran motstander. god med offensivt og. gjør det enkelt. 5

Corm: Styrer totalt bak der. Snakker og kommuniserer og er igjen helt sjef. årets beste kamp. 6

Jokke: Vinner alt. løser ting godt mange viktige klareringer. 5

Nico Ms: uvant i venstreback rollen. Sliter litt i starteb og blir hemmet av skade. Kommer inn da vi trygger ledelsen for en skadet jokke. Kjempe jobb i denne perioden. 4+

Yosef: Inn for Nico MS. Spiller meget godt. vinner det meste av dueller. bryter og tar med seg ball fremover 4+

William: Sentral midtbane. fremhever seg ikke i 1.omgang. begynner å bruke fysikken og ball kontroll i 2. omgang. svært god utover i kampen. 4+

Viljam: meget aktiv. vinner mye i lufta også. viser frem pasningsfoten og overbliket sitt. 4+

Jørgen: Kantspiller i dag. første kvarteret er svakt. så blir han en ny spiller. kriger til tusen god med ball. har et par strålende raid som skaper kaos hos bærum. bedre og bedre utover kampen. 5+

Fred: kantspiller. Teknikken hans forvirrer motstander totalt. Svært aktiv defensivt i dag også. gjør en kjempejobb når vi forsvarer ledelsen mot slutten. 5+

Seb: spiss sammen med nico. Samspillet fungerer svært bra. løper på alt jobber på alt og scorer kampens eneset mål. god defensivt i tillegg. 5+

Nico: JObber vanvittig både defensivt og offensivt. skaper mye uroligheter og er stadig farlig frempå. 5