torsdag 11. juni 2009

4-2 over Hosle/ØB på Jarmyra

Full kontroll i denne kampen som vi dominerte i store perioder, men i en down periode i annen omgang rotet vi det litt til og slapp Hosle inn i kampen. Men laget viste nok en gang høy moral og tok seg kraftig sammen. Mot slutten av kampen viste vi virkelig fin angrepsfotball. Vi hadde denne gang satt Herman i mål og Ola skulle prøve seg i angrep. Vi satset på et mer offensivt opplegg denne gang med en 4-4-2 formasjon, og vi erfarte at det med en gang blir et hardere press på forsvarsrekka vår og det setter store krav til løpskapasiteten på midtbanen. Minus den litt dårlige perioden i gvarbeidsoppgavene sine. Vi hadde snakket sammen på forhånd om at denne kampen kunne bli vanskelig etter den sterke kampen mot Snarøya. og hvor viktig det v arat vi tok tak helt fra første spark.

Vi ledet 1-0 ved pause og det så rimelig greit ut. I starten av annen omgang er vi ikke nøyaktige nok og gjør mange feil. Plutselig er det 2-2 før vi kommer til hektene igjen og kommer virkelig imponerende tilbake. I løpet av de siste tre minutter scorer vi to ganger og sikret en veldig viktig seier!

Herman - flere veldig gode redninger og eller trygg opptreden. Fikk satt i gang spillet raskt mange ganger.

Henrik - arbeidsinnsatsen som alltid på topp ogi tillegg mange fine oppspill. Ikke lett å komme forbi og sterk i duellspillet. Kan bli enda bedre i de taktiske valgene.

Chr. August - gjør i store perioder alt riktig, bryter, tackler og sender avgårde fine fremspill. 98% skjerpet - i neste kamp kommer de siste 2%..:-)

Yousef - den fantastiske fremgangen fra ifjor bare fortsetter. Stort sett godt plassert og samarbeidet veldig bra med Erik B. Duellsterk, men kan legge ennå mer kraft bak! Du er sterk nok !

Erik B - var ingen enkel mann for Hosle angriperne og ryddet opp i velkjent stil. Gir trygghet for laget med en så stødig ankermann i forvaret.

Gard - spiller nok en god kamp, denne gang på kanten. Jobber alltid med høy intensitet og innsats og vinner mange viktige dueller. Utvikler seg stadig og kan bli enda bedre til å utfordre og fullføre løpene sine.

Magnus - har hurtighet og takler bra og ellers gode allround egenskaper. Avklarer mange Hosleangrep. Kan også trene mer på taktiske valg.

Mads - hadde kapteinsbindet for kvelden og tar ansvaret på alvor. Fikk med seg laget da vi trengte det som mest. Veldig god til å erobre ballen og flink til å prøve å tre spissene våre igjennom med gode fremspill.

KM - er i form og det er moro å se deg lykkes med mer og mer for hver kamp. Har den nødvendige roen med ballen i beina og dette skaper stadig muligheter for oss. Utrolig viktig for laget vårt at KM har vokst seg inn i denne rollen. Kan bli enda flinkere til å ta de defensive løpene - med da vet du det til neste kamp:-)!

Nicolai - tre mål og en stadig trussel mot forsvarsrekka til Hosle. Ny veldig bra kamp og har virkelig fått det til denne sesongen! 1-0 scoringen er jo for historiebøkene og ikke noe man ser hver dag.

Georg - har den rette innstillingen og ga som vanlig full gass til han begynte å bli plaget av strekkskaden i låret som hemmer løpingen hans. Når den er leget kommer han sterkt tilbake. Det bor mye fotball i Georg.

Mikkel - den lure spissen vår fortsetter å skape rom og muligheter med gode bevegelser. Forbedrer seg litt for hver kamp og alle timene på treningsfeltet gir resultater.

Ola - spilte spiss og sparer seg ikke i duellene! Gir og tar og skaper mye derfor uro i forsvaret til Hosle. Scorer 4-2 målet etter et fantastisk forarbeid Nico - fra den berømte ''Fotballens ABC'':-) - herlig!