fredag 5. juni 2009

G94-2 mot tabelltopp - 5-3 over Snarøya borte!

Fortsatt ubeseiret på bortbane og den veldig gode trenden fortsatte i går. Vi satset på den samme taktikken vi hadde mot Bærums Værk; to defensive midtbaneankere og raske oppspill mot kant og spiss. Det fungerte igjen perfekt go spillerne er 100% lojale mot det vi er enige om. Det er bare å ta av seg hatten for det spillerne ferdighetsmessig presterer jevnt over; Mikael og Vincent har gjort store ting i løpet av kort tid både når det gjelder ballsikkerhet og taktiske valg på banen. Tabelleder Snarøya møtte et kompakt og effektivt Ullernlag og greide aldri å knekke koden vår. Vi får tre mål mot oss i perioder hvor vi er litt ute av fokus; det tar vi med oss som lærdom. Duellspillet hadde vi stort sett kontroll på og forsvarsfireren vår kommuniserte bra seg i mellom og med våre defensive folk på midtbanen. Med gode ballfordelere sentralt og på kantene i kombinasjon med et meget hurtig oppspillspunkt (Sebbi) , ja da ble det ganske mye moro på Snarøya! Snarøya tok ledelsen 1-0 etter en litt famlende åpning av oss, men etter at vi utliknet så kom vi skikkelig i gang. Til tross for at vi gjorde det litt unødig spennende i perioder så følte vi at dette gikk vår vei. Når er det tabelltopp før sommeren! Stor takk til alle gutta for en nok en skikkelig laginnsats og disiplinert opptreden.
Spesiell takk til Erik A som til tross for skade og ikke spillbar møter frem for å backe kompisene sine. Det vitner om en veldig god holdning som varmer et fotballhjerte skikkelig.

Terje Pedersen var også møtt frem og synes isen var veldig dårlig på Snarøya banen, men da han ble informert om at det var fotballkamp vi skulle spille var han tilbake i sitt vanlig gode humør.

Ola - godt helhetsinntrykk med fine prestasjoner i feltet. Var nok litt irritert over et par av scoringene, men that's life som keeper. Evnen din til å lese spillet og være plassert riktig er gull verdt.

Yousef - ny sterk kamp av vår stødige midtstopper. Gode taklinger og stort sett presise avleveringer. Lå riktig plassert.

Gard - var mest allsidige spiller skuffet ikke på stopperplass. Vant det meste av duellene og ryddet bra opp. Fant også plasseringen sin greit og samarbeidet fint med Yousef. Skjønte sikringsjobben fort når Yousef gikk i støt.

Chr Aug - i går hadde du fokus 100% og da blir resultatene deretter. Bortimot en feilfri kamp og skikkelig vrien å komme forbi. Gode oppspill med flott tilslag.

Henrik - alltid 100% med og hadde noen sklitaklinger som det virkelig var klasse over. Scorer et flott mål også og hadde alt i alt en meget god ettermiddag. Flink til å passe på bakrommet vårt.

Magnus - leker ikke butikk i forsvaret og bruker farten sin til å avklare mange farlige situasjoner. Gode avleveringer og lå jevnt over riktig plassert.

Herman - nok en god kamp i en rolle du skjønner alt av. Vinner avgjørende dueller og ligger i helt riktig posisjon i 2x40 minutter. Var også med opp i returrommet og neste gang kommer det noen langskudd!

Georg - følger vår taktiske plan 100% ved å stoppe Snarøyas angrep i midtbaneleddet. Prøver også på fine oppspill. Dessverre plaget av strekk og måtte gå ut, men Georg kommer sterkt tilbake.

Mikkel - prøver som alltid å gjøre smarte ting med ballen og gå på løp i bakrommet som igjen gir muligheter og rom for medspillere. Fikk dette bra til i går og kombinasjonen med KM og Henrik som ledet til vårt siste mål er et godt eksempel på potensialet.

Nicolai - kombinerer med Sebbi på en utrolig bra måte og har det som skal til av fart, kraft og teknikk for å utfordre forsvaret til Snarøya. Er stadig i formutvikling og hever seg for hver kamp. Tar også et solid defensivt ansvar. Fin scoring og har totalt sett en stor ettermiddag på Snarøya. (Pappa Terje var også denne gang fornøyd til tross for forvirringen i starten av kampen).

Sebbi - en utrolig luksus for oss å ha en så vanvittig rask angrepsspiller som muliggjør den taktikken vi har lagt opp som gjør oss til et veldig vanskelig lag å møte. Scorer tre mål og er løpsvillig og ''på'' i hele matchen. Blir liksom aldri kjedelig når vi har Sebbi med, i går også med noen vendinger som var så frekke at Messi bør ta kontakt for å få noen tips!:-)

KM - i lange perioder pasningssentral på midtbanen. Flink til å gjøre seg synlig og være pasningalternativ for ballfører. Tar den nødvendige 1 sek. pustepause med ballen i beina, løfter blikket og slår pasningen dit den skal. Bra med i duellspillet og i jobben hjemover. Den målgivende pasningen frem til Henrik er kort og godt meget avansert på dette nivået.

1 kommentar:

Anonym sa...

når var det oppmøte for 2.laget på prix igjen? noen som vet?