søndag 21. september 2008

Referat siste kamp

Kampreferat Ullern - VIF 2

Vi møtte er velspillende og skolert VIF lag som viser at klubben mener alvor nå det gjelder sin barne og ungdomssatning. Laget var nok mest besatt med 95 spillere og det var en av de få gangene i år vi følte vi var fysisk overlegne. Og gutter: det er helt greit å bruke fysikken i kamp men husk på at det skal være fair - grisespill skal vi ikke ha noe av! Roger måtte si noen ord om dette etter kampen.

Vi var jevne med VIF og det var kun et arbeidsuhell som førte til at de gikk i ledelsen i første omgang. Vi vant dueller og greide å etablere et ganske bra angrepsspill. Midtbanen vår har nå virkelig skjønt prinsippet med å falle av når motstanderen er i angrep, vi får derfor en mye bedre balanse i laget og unngår disse laaaange strekkene som vi har sett tidligere og som gjør det lettere for motstanderen å løpe igjennom forsvaret vårt. Denne gangen var innsatsen vår veldig oppløftende; nesten i overkant :-)!

Aslan og Roger jobber intenst og godt med gutta i kampsituasjonen og det vises på banen; bra! Det som derimot vi ikke var flinke nok til mot VIF var presisjonen i oppspillfasen; vi sløste bort altfor mange muligheter på grunn av at vi ikke er nøye nok eller spiller ballen for sent i fra oss. Vi må også passe på å gjøre oss synlige slik at medspillere under press har greie pasningsalternativer - det er ditt ansvar (altså du som ikke har ballen!) - løp lynraskt inn i en støtteposisjon og rop på ballen!

Keeper Ola spilte en god kamp og hadde flere kvalifiserte redninger. Med riktig og nok trening kan dette bli en spennende utvikling. Forsvaret vårt varierte litt i kvalitet og er igjen best når vi holder oss til RIMI løsninger; Det enkle osv. Erik B fortsetter å spille godt selvom det kanskje var litt mer rufsete denne gangen. Chr August var også litt variabel, men viser også i lange perioder at det hele tiden er fremgang, og han retter opp feil med hurtigheten sin. Henrik spiller både på back og kant og vinner mange dueller med sin innsatsfylte stil. Yosef er en atlet som med litt mer teknisk trening og bedre taktiske valg kan gjøre store fremskritt. Nisse spiller på det han har; innsats og tæl, og det er det mye av. Humør har det heller aldri manglet der i gården! Mads har en noe uryddig stil men er blitt et effektivt våpen for å rive opp spillet til motstanderne. Hyggelig å se igjen Fredrik Sletta som det bor mye fotball i, håper vi ser mere til deg fremover. Gard fortsetter der han slapp mot Bøler, stor arbeidskapasitet og en som tar stort ansvar på banen. Terrieren August viste frem en del av det han kan mot VIF og med stabilitet og fokus på trening fremover blir han en viktig brikke på laget. KM har stor spillerforståelse og vil gjerne kombinere fremover, men fikk nok føle at det er ikke mye tid man har til rådighet når vi får ballen i beina! Så nok en gang; gi hverandre pasningsalternativer ved å løpe inn i støtte! Georg prøver alltid å gjøre noe fornuftig når han får ballen og jobber intenst med de mulighetene han får. Mikkel tok tunge løp både i angrep og hjemover og får også et stort pluss for en fin scoring etter en flott pasning fra Georg. Jesper greide flere ganger å true den bakre firern til VIF med hurtighet og teknikk og hadde fortjent en scoring. Dette var kvelden vi gjerne skulle hatt iallefall ett poeng, men slik er fotball.

Men det fine er at det alltid er en ''neste gang...!'' Og det går opp og ned på alle nivåer dere; Brann tapte 0-8 for Molde i sommer og i går vant de 2-0 over Deportivo....! Mvh Halvor (Ikke glem RbK da....viktigere enn Brann. Hilsen Vigdis :))

Ingen kommentarer: