fredag 12. september 2008

Ny kamp, nye muligheter!

Ny kamp, nye muligheter!

Jeg får dessverre ikke vært med i morgen pga NFF samling, men jeg er sikker på at dere kommer til å gjøre en knalljobb. Fokuser på de tingene vi snakket om på onsdag og fullfør kampen helhjertet. Jobb sammen som et lag og vær positive. Lørdagen min kommer til å bli SÅ MYE BEDRE hvis jeg får høre om at dere har gjort en knall innsats :) Jeg er tilgjengelig på mail om kvelden, så send meg gjerne kommentarer etter kampen. De som gjør det får pluss i boka!!! :)

Erik B har ansvaret for å sende meg en detaljert referat (resultat, kort, hva som var positivt, negativt, spesielle situasjoner OSV). Dette skal sendes til meg i løpet av søndagen på mail.

Deffensivt: Erik B styrer linja. Erik B, du har ansvaret for forsvarsrekken. Alle skal ligge på linje. Snakk mye og gi korte presise beskjeder. Ligge høyt når vi har ballen, ca. ved midtstreken, og falle til ca 20 meter når du ser at motstanderen kommer til å slå pasning bak forsvarslinjen vår. Da er det viktig at du roper HØYT slik at resten av forsvarsrekken også faller på linje med deg. VITKTIG AT DERE SNAKKER MYE SAMMEN OG AT DERE LIGGER PÅ LINJE!!!

Vi må også være MYE TØFFERE i duellspillet. Dette gjelder hele laget. Savner dette spesielt hos Erik B, Joackim og Gard. Forventer mye mer av dere på dette området. Viktig å komme hurtig oppi motstander og ikke ta noen sjanser bak. Bedre å klarere ballen langt opp på banen eller utover sidelinjen, enn å ta sjanser og småspille bak.

Stikkord: Hurtig oppi motstander, MYE tøffere i duellspillet, snakk sammen, følge linja, ikke ta noen sjanser bak.

Offensivt: Først av alt så må vi begynne å bruke kantene og prøve å komme ned til dødlinjen og legge inn. Det har vi vært altfor dårlige til hittil. Backene kan også bli med opp for å støtte opp vingen. Samtidig så må ALLTID en av de to sentrale på midten holde igjen slik at vi er i overtall ved en evt kontring imot.

Når forsvaret til motstandere ligger høyt, så kan vi bruke bakrommet. Slå pasninger bak forsvaret dems og da er det viktig at de på topp løper etter de ballene. Henrik er super-rask og da kan dere spille han igjennom. Prøv på det ofte.

Også må vi, som jeg ALLTID SIER: Avslutte mye, også fra distanse. Og da må vi være våkne på en evt retur fra keeperen. Bedre å få avsluttet et angrep, enn å få kontring imot.

Viktig med bevegelse i midtbaneleddet og på topp når vi angriper. Finn ny posisjon etter at dere har spilt en pasning og gjør det lettere for den som har ballen. Snakke mye og si ifra når dere er ledige og vil ha ballen.

Frispark, cornere og straffer er det Erik B som tar.
Deffensive cornere så skal alle ta en mann hver mens Erik skal ha fri rolle foran mål. Gard, Joackim og Nisse skal IKKE stå ved stolpene.

Offensive dødballer: Skal alltid ha Joackim og Gard inni boksen. En foran keeper. Og en på 16 meteren. Resten fordeler seg rundt boksen. Deffensivt skal vi alltid ligge i overtall.

Erik B er kaptein og styrer laget da KM er småskadet.

Lykke til folkens!!! Dette fikser vi!!!

Ingen kommentarer: