torsdag 4. september 2008

Kampen i går 3. september

Huk - Ullern

Kampen ble spilt på en av Oslos minste baner. Stemningen var positiv blant spillerne før kampen og alt lå til rette for en fin fotballkamp.

Vi fikk en dårlig start på kampen da vi fikk to raske mål imot oss. Det er tredje kampen på rad hvor vi kommer bakpå så tidlig, men etter de to første målene så våknet vi endelig og derfra og ut så er det mye positivt vi kan ha med oss videre.

Som jeg sa til dere i går så lyver resultatet. Vi var på full høyde med Huk, men dessverre så hadde vi ikke marginene på vår side. Vi ble snytt for to klare straffer og Huk fikk en straffe som vi ikke skjønte så mye av. Men slik er det i fotball. Det er ikke alltid man får dommeravgjørelsene med seg. I tillegg hadde vi en del store sjanser som vi var millimeter fra å sette i mål.

Det positive i går var at vi kjempet sammen som et lag. Vi prøvde å spille pasninger på den trange banen, vi prøvde å holde ballen i laget, til tider så brukte vi også kantene og vi har til og med begynt å snakke sammen på banen. Det jeg ble mest overrasket over, var at vi kjempet til siste blås i fløyta og det var faktisk vi som presset dem hardt de siste 15 minuttene. De 2-3 målene vi får imot oss på slutten er fordi vi spilte med kun 3 bak. Det som også er positivt fra i går er at vi har begynt å avslutte. Vi tørr å avslutte fra distanse. Vi hadde flere avslutninger i går enn på de to første kampene. Og det er viktig at vi forsetter i de neste kampene også. Som jeg alltid sier, bedre å få avsluttet et angrep enn å få en kontring imot!!!

Arslan

Ingen kommentarer: