onsdag 18. juni 2008

Urettferdig tap mot Ready

Terje stilte sporty opp i dag og ledet laget frem til pause. Han fikk spillet inn i et godt system og spillerne lyttet og utførte.

Til pause lå vi under 3-1 etter et mål av Mads. I tillegg må spesielt en praktredning av Ola nevnes. Forsvarsrekka vår er nå god og trygg. Soneforklaringene til Roger ble også tatt i bruk. Henrik løper, takler, løper og klarerer i 70 minutter uten stans. Det er få som gjør det like godt som han (tror jeg). Mads er et godt våpen å ha med. Ingen vet hvor han er eller hva han skal gjøre, og det forvirrer motstanderen, det er også meningen....

Terje måtte gå i pausen så da var vi igjen "alene" om oppgaven. Men spillerne gikk løs på kampen med ekstrem entusiasme. Alle jobbet, kjempet og kriget. Og endelig kom KM seg fri og fikk satt inn 3-2 målet. Etter det var det bare Ullern i 15 minutter, og vi burde skåret minst 2 til. Men, like før slutt fikk Ready inn et flaksemål og da var det gjort.

Men, en veldig god kamp som lover godt for høstsesongen!

Da er det bare å takke for vårsesongen. Oppsummert så har det vært mange harde kamper mot tøffe førstelag. Det viktigste er at spillerne har beholdt motivasjon, det god humøret og går løs på hver kamp med samme positive innstilling. Da MÅ det lykkes til slutt.

Gleder oss til høsten med gode treninger, spillestil og mye morro! God sommer til alle og husk, ha med en fotball på ferien og ta gjerne en liten løpetur i ny og ned!

Bloggen vil nok fungere i en uke til med informasjon fra Skandia Cup!