tirsdag 24. juni 2008

Skandia Cup dag 2 - reisebrev






Dagen i dag har først og fremst vært preget av været - det har regnet med storm i kastene (iallefall føltes det slik), og det kan kanskje forklare at noen baller forsvant i helt andre retninger enn det de skulle.



Første kamp i formiddag skulle vi kort og godt ha vunnet mot et ikke alt for godt lag (Ullensaker). Men det virket som det var litt tidlig, litt for kaldt og litt for mye regn til at det lot seg gjøre. Vi voknet for sent og da var kampen ikke til å redde. 2-0 tap - helt unødvendig.


Det var noen stygge taklinger der ute som gjorde at kampens kaptein Erik B fikk en hard trøkk. Han er imidlertid på beina igjen nå.



Etter en liten hvile og lunch var det duket for ny kamp mot hjemmelaget Lade. Nå var det et helt annet lag på banen. Dommeren var ikke helt på vår side, det var heller ikke flaksen - og resultatet 0-4 var ikke representativt for kampen. Vi gjorde en god jobb, spilte godt i alle ledd, misset på noen fine sjanser, noen klareringer uteble og derfor gikk det ikke veien i dag.


Men gutta er positive som alltid og ser fram mot ny kamp i morgen ettermiddag mot Nardo!



Det er imidlertid godt at Ullern 97 holder koken. Seier 3-0 i første kamp mot Trondheims antatt beste97 lag fra Strindheim. Deretter en enda større prestasjon. De snudde 2-0 til seier 6-2 etter et fyrverkeri av en kamp. I øsende regnvær og sterk vind. Vi tar av oss hatten....



Kvelden har spillerne tilbragt på kino. Nå er alle på vei i seng.



Øivind har nå forlatt oss for denne gang, vi takker masse for at han tok seg tid til å bli med opp. En av spillernes absolutte favoritter!

Bildet: vi traff Daniel Braathen på vei inn i Brakka på Lerkendal i går. Kanskje ny RbK spiller...!!

Ingen kommentarer: