søndag 15. juni 2008

Kampreferat Ullern - Lyn

I første omgang var vi på høyde med Lyn.Vi startet kampen med god glød. Gutta var i godt humør (som vanlig). En fin tone i laget. Samholdet er viktig og bra. Lyn tok ledelsen, men vi fulgte opp med et langskudd fra Joachim, var den 30 meter? eller kanskje mer. Vi var faktisk bedre enn LYN i perioder av 1 omgang. Lyn var heldige ved å score på 3 langskudd. Her må midtbanen være tidlig opp i motstander og ikke tillate midtbanen til LYN å skyte fra så langt hold.

Mads, Nisse og Yosef utførte sin "frie" rollen foran forsvaret med å forstyrre LYN når de angrep. Henrik, Jørgen, Chr August,Tobias gjorde en god jobb som sidebacker. August og Erik B. spilte veldig bra i midtforsvaret. De leser spillet veldig bra, og er tidlig opp i motstander.

Midtbanen ved Joachim, Nikko, Fredrik, Audun, Ola spilte bra og hadde flere gode forsøk på gjennomspill.På venstre og høyre midtbane spilte Gard, Patrick, Hermann og Jørgen. Jørgen hadde et pent skudd som gikk i mål.
Spissene ved Mikkel, KM, Goggen ble litt for ensomme på topp, så det ble mye løping.

Vi må være flinkere å flytte laget etter.Dette var en god kamp, resultatet er vel ikke helt riktig etter sjansene og spillet. LYN hadde ingen andre sjanser enn de som ga mål.
Patrick og KM hadde en veldig god sjanse i 1 omgang, som ble sløst bort pga for lite egosisme, istedenfor å skyte, så sentrer vi. I slike situasjoner må vi være mere egosistiske å tørre å skyte på mål.

Følgende 20 spillere spilte: Ola, Mikkel, Henrik, Tobias, August, Christian August, Jørgen, Gard, Patrick, Hermann, Nisse, Nikko, Joachim, Fredrik, Erik B, Yosef, Audun, Goggen, KM, Mads

Vanligvis utroper vi ikke banens beste spiller men i dag gjør vi et unntak. Ikke fordi han tilfeldigvis hadde bursdag, men bare fordi August i dag spilte fantastisk bra!

Og helt til slutt, tusen millioner takk til Roger for super coaching igjen! Takk også til Jan som sporty stilte opp som dommer på kort varsel!

Til slutt en kommentar fra lagledelsen: Jeg er imponert over spillerne som i kamp etter kamp går løs på oppgaven med glød og engasjement. Som ikke lar seg knekke av tap og som ser fremover med overbevisning om at de snart finner "nøkkelen" og blir kjempegode. Det tror jeg også kommer til å skje. Fordi en så flott og positiv gjeng til slutt kommer til å lykkes!

Ingen kommentarer: