onsdag 18. juni 2008

Hyggelig sommeravslutning på Bjerkøya




























Været var så absolutt på vår side da en stor og forventningsfull gjeng reiste ut til Bjerkøya i ettermiddag. Thorvald hentet i etapper med båt mens Thomas ordnet med deilig mat til alle. Flott å ha en superkokk i laget!
Guttene spiste store mengder med hamburgere og salat og det var en svært så lystig stemning rundt bordet.

Etter maten var det tid for litt fotballprat for de som skal på Skandia Cup. Vi gikk igjennom hvilken rolle/posisjon hver enkelt spiller skal ha, og Roger tegnet og forklarte viktige prinsipper i 11er fotball. Gutta lyttet, stilte spørsmål og var svært så tilstede. Dette var lærerikt! Strategien for Skandia er nå klar! Takk igjen Roger!

Etter god kake baket av Jorunn og deilige boller fra Astrid og Marianne var det duket for kveldens vollyballkamp. Voksne mot barn. Utrolig gøy, mye latter, men vi voksne måtte gi tapt i begge kampene.

Det ble en sen kveld men alle hadde det veldig hyggelig så det får vi bære over med.
Tusen takk til Thomas for utrolig deilig mat. Takk til alle andre for diverse bidrag. Takk til Thorvald for lånet av et fantastisk sted! Takk til dere for utrolig hyggelig gave og hilsen til meg (Vigdis), det satte jeg veldig stor pris på! Takk til gutta for at de er så blide, greie og takknemlige! Nå skal vi bare gjøre en jobb for å få de til å forstå 11er fotball så blir totaliteten strålende! Gode fotballspillere er de allerede.

Da ses vi på kamp på Readybanen!










Ingen kommentarer: