mandag 23. juni 2008

Flott dag i Trondheim

Dagen startet med kamp for 97- spillerne. De imponerte alle med strålende spill og jeg har vanskelig for å tro at det finnes mange andre som valser opp med dribleferdigheter, pasningsspill, skudd ferdigheter og fotballforståelse på dette nivået. Kampresultatet ble 6-1. En god start på dagen!

Deretter full fart til Lerkendal hvor vi hadde avtale med RbKs kaptein Roar Strand. Fine bilder ble tatt, og vi fikk han til å si at han mest sannsynlig tar en sesong til (nyhet!). Stas å møte Norges mestvinnende spiller i Norge gjennom tidene, med 14 seriemesterskap, snart 400 tippeligakamper i tillegg til mestpillende nordmann in Champions League.

Så ble det trening på Lerkendal for 94. Det var stas!

Deretter var det vår tur. Første kamp og stor spenning og nevøsitet (iallefall blandt lagledelsen).

Etter en god start på kampen greide motstanderen å skåre. Det gikke ikke lenge før Mikkel kranglet en ball i mål og en deilig utligning. Ikke lenge etter Mikkel igjen og vi gikk til pause med 2-1. Etter pause hadde vi god kontroll men alikevel greide motstanderen å få inn ett mål, urettferdig....men dog. Da skjedde det noe i laget. De 7 miunuttene som var igjen av kampen kjempet hver og en som om det var for livet. Det ble kø foran motstanderens mål. Først fikk Joachim inn et langskudd, så KM og til slutt Jørgen. 5-2 i åpningskampen smakte godt!

Vi hastet deretter videre til ny 97 kamp. Det ble om mulig en enda større oppvisning enn dere første kamp og resultatet 9-3 taler for seg.

Dagen startet med sol, fortsatte med skyer og deretter styrtregn. Men alt i alt - vi er svært godt fornøyd! Nå blir det godt med litt søvn!

4 kamper står for tur i morgen.

Ingen kommentarer: