søndag 11. april 2010

Treningskamp mot Gruner 0-6



Som forventet møtte vi et godt organisert og ganske hurtig Gruner lag med stort sett ballsikre spillere. Den første delen av kampen var vi rimelig bra på høyde med dem, men etterhvert ble vi for slurvete og var heller ikke flinke nok til å jobbe defensivt og dermed kom Gruner altfor mange ganger i overtall - og da blir det scoringer i mot. Dette bedret seg en del i annen omgang da vi dro Gard ned som et defensivt anker foran vår firer og da ble presset noe mindre. Våre spillere bar preg av at det er lenge siden det er spilt kamp og noen følte vel at de ble løpende vel mye i mellom. Dette er helt vanlig så tidlig i sesongen og det er stort potensial i dette laget. Med fortsatt god innsats på treningsfeltet og den rette innstillingen kommer dette laget til å vinne mange kamper i 2 divisjon!

Erik - stødig keeper med flere helt kvalifiserte redninger. Uredd og meget sterk i en mot en og i feltarbeidet. God kamp.

Patrick - greide seg bra på backen inntil han måtte ut med strekk.
Yousef - ser ut til å fortsette der han slapp i fjor da han hadde en god sesong på stopperplass. Men Yousef; det enkle er det beste!:-)
Joachim - ruvende stopper som rydder opp i stor stil i lange perioder - ser ut til å gå i mot en ny bra sesong. Ble sliten mot slutten men stod løpet ut!
Chr.August - hurtig og etterhver ganske plasseringsikker. Fikk klarert mange farlige situasjoner med stor fart.
Ola - alltid stor innsats og vil komme seg stort fremover med flere kamper i beina.
Nico - litt anonym på kant i første omgang da han fikk få baller å jobbe med. Kom mere til sin rett i annen som spiss og viste frem litt av de gode ferdighetene vi vet han har.
William - viser ved flere anledninger hvilken god spiller han er og kan benyttes både som midtbane og spiss. Jobbet hardt og skulle gjerne hatt en scoring!:-)
Fredrik - hyggelig gjensyn og vi vet jo hva som bor i denne gutten. Med gode basisferdigheter og godt blikk for spillet vil han heve laget betydelig fremover med mer kamptrening. Håper du blir med oss videre!
Viljam - hadde en tøff jobb på kant med ganske raske og plasseringssikre motstandere, men ga det han hadde. Blir en spennende spiller utover i sesongen.
Mikkel - litt utakknemlig jobb som spiss i første da vi etterhvert ble presset over på defensiven. Som kant i annen tok han bra defensivt ansvar og prøver alltid å slå smarte pasninger.
KM - absolutt godkjent så tidlig i sesongen. Var bra med i perioder med sitt fine blikk for spillet og defensiv jobbing men ble som resten av laget rimelig tung i beina mot slutten på det steinharde underlaget.
Erik AK - sliter med skade men har hurtighet og smartness som skal komme godt med fremover.
Gard - fortsetter å være vår anvendelige spiller som greit løser de oppgavene han får. Defensivt midtbaneanker kan vise seg å bli en nøkkelplass for ham.

Ingen kommentarer: