søndag 18. april 2010

Haslum Cup og ukens fotballinformasjon

Haslum cup lørdag 17 april. Temperatur 10 grader og gløtt av sol (Terje P, ble faktisk litt solbrent). 

Det var en trøtt gjeng som alle møtte opp tidsnok til første kamp, veldig bra.
Første kamp møtte vi Nordstrand. Her møtte vi et lag som var på samme nivå som oss. Her tok motstanderen ledelsen tidlig, men det varte ikke lenge før vi slo tilbake og scoret, slik at resultatet ble 1-1.
I denne kampen tok det litt tid før vi våknet. Men her beviste vi at det går å ta igjen selv om motstander scorer først.
Etter at guttene hadde våknet opp etter vaffel og frukt i pausen, så var det KFUM som var motstander. Her tok vi ledelsen raskt 1-0. Men KFUM fikk inn et heldig mål. Her mener guttene at vi møtte en motstander som vi egentlig burde ha slått enkelt. (Som trener er jeg helt enig i det).
I tredje kamp møtte vi et Bærums Verk lag som hadde mye av banespillet, noe som resultert i at vi tapte 2-0. 
I den fjerde kampen hadde guttene bestemt seg for at vi skulle glemme kampen mot Bærums Verk fortest mulig. Her vant vi enkelt og greit 3-0. ENDELIG så brukte vi høyre og venstre kant. Noe som fungerte veldig bra. Dette vil jeg se mer av i seriekampene.
I femte og siste kamp møtte vi et Oppsal som hadde noen spillere som garantert ikke spiller for 2 laget. Det var det spillere med fart og ball kontroll på et høyt nivå. Denne kampen tapte vi 1-3.

I det store og hele så skal vi være veldig fornøyd med resultatene i kampene vi spilte. Her så jeg mye bra spill. Med litt veiledning, så vil dette bli veldig bra. Flere og flere av spillerne begynner å få kontroll på sin oppgave på banen, og plasserer seg veldig bra under spillet, både når vi angriper og forsvarer oss.

Veldig moro at vi fikk hjelp av Knut (97). Veldig sporty av han å stille opp på kort varsel og god fotballholdning fikk han vist oss.

Jeg vil ikke komme med noen enkelt vurdering av dere, fordi dere jobbet veldig bra sammen som et lag. Dette ser lovende ut for kommende kamper.

Bestemanns premie går imidlertid til MIKKEL ! Han møter opp og følger laget sitt selv om han er skadet. Tidlig lørdag morgen! Han bidrar med sitt gode humør og gode spørsmål om alt mulig.

Det er holdninger vi vil se masse til i dette laget :)

Følgende spillere deltok på denne cupen:

Ola, William, Nicolai P, Nicolai MS. Viljam, Yosef, Joachim, KM, Erik AK, Herman, Patrick, Gard, Fredrik F. Knut (97) og Mikkel.

Med vennlig hilsen 

Roger

Ukens fotball info: 


Tirsdag: Serieåpning mot Fagerstrand, oppmøte kl.17:50

Onsdag : Fotball trening, Ullern banen kl. 16:30 - 17:45

Onsdag : Spiller/foreldre møte Ullern kl.18:00

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei!
Kan spille kamp på tirsdag.
Henrik H

Vigdis sa...

Hei Henrik, det er supert men husk at det må avklares med juniortrener