onsdag 21. april 2010

Seriestart for G94 og brakseier 6 - 0

Gard, Yosef, Fredrik S, Ola, Henrik, Erik AK, Erik B, Nico P, Nicolai MS, Joachim, Christian August, Patrick, Fredrik F, Viljam, William, KM, Sebastian. Fredrik Sletta, Herman. Kun Mikkel, Mads, Magnus og Henning som ikke var tilstede i dag. Mikkel skadet, Henning ikke klar ennå pga overgang fra annen klubb.

Det er vel ingen annen kommentar enn : FANTASTISK. Hvem sier at ikke Gutter 94 har et lag. (Nesten spillere for to lag). Er det noen som tror at Gutter 94 ikke er gode fotballspillere og ikke har det gøy med fotball? Kom å se selv :)

Det var en glad og lysting gjeng som møtte opp klar for første seriekamp. Motstander var Fagerstrand. Hvem, hva, hvilken plass etc. fikk de i fjor, var spørsmål som ble stilt. Men guttene hadde en veldig klar holdning. Denne kampen skal vi vinne.. Ville vi klare det?  Nervøse – NEI – Kun fulle av energi og masse skravling før kamp. Ingen vits i å prøve å bryte inn. Her er jo gutter som har mye som skal deles. Alt fra… Det kan dessverre ikke deles det som blir sagt i garderoben. (sensitiv informasjon)..

Veldig hyggelig at Sebastian er tilbake på fotballbanen igjen. Med din hurtighet og kryss løping, så skaper du rom for dine med spillere. Du er en konstant trussel for motstander når du har ballen. Du våger å utfordre.

Nico P: Det tok 1 minutt før du igjen visste hva som er i denne fotballspilleren. Igjen etter 4.30 min var du der igjen. Du bruker din hurtighet veldig fornuftig. Du går på de rette løpene, og samarbeidet med Sebastian fortsetter fra i fjor. Forsetter det slik, så har vi mye å glede oss til. Det ble 3 mål på deg. Du ”lukter” alltid retur..

Ola: I det 10 minutt ble du byttet inn. Denne gutten viser raskt hva han tenker å gjøre. Etter 1 minutt spilletid kom ditt mål. Enkelt og greit. Veldig bra utført jobb som spiss. Beveger deg i de rette rommene. Ser muligheter, tør å skyte. Veldig bra. Bedre å skyte 10 ganger å ett mål, enn ingen skudd i det hele.

Fredrik Solberg: Veldig bra innsats. Du viser innsats og glød som om du skulle ha trent fotball i hele vinter/vår. Du er vel med oss nå?

KM: Stor fremgang. Her viser du spillforståelse på høyt plan, Du har et veldig godt fotball hode, som ser muligheter. Fortsett slik. Veldig bra defensiv jobbing. Samspillet med William fungerer bra.

Nico MS: Du har vokst veldig som venstre kant. Her jobber du både i angrep og forsvar. Det å være kantspiller krever mye løping, noe du utfører i stor stil. Samarbeidet med back fungerer veldig bra. Du tør å utfordre. Du legger alltid veldig gode cornere.

Viljam: Du begynner også å finne din plass på banen (Har jeg rett ?). Her bruker du din teknikk og spilleforståelse. Du løste oppgaven som høyre back veldig bra i den tiden du spilte der.

William: Veldig god kamp (på tross av skade). Du beveger det veldig mye. Du tar ansvar og jobber veldig bra defensivt. Men først og fremst har du stor spilleforståelse og et tilslag på ball som jeg misunner deg. Litt mer skudd trening, så blir det mange mål på deg i år.

Gard: Jeg er utrolig fornøyd med det å være trener for deg. Du sier aldre NEI når jeg gir deg en oppgave, posisjon å spille i. Du går ut og utfører oppgaven du blir satt til med stort engasjement.

Du er den som ”blør” for drakta. Husker for noen år siden, jeg ropte ut: ”Gutter brett opp armene å gi alt”. Du gjorde det – Brettet opp armene og ga alt.

Yosef: Igjen viser du, at når du har dagen, så er det ingen som slipper forbi deg. Målet blir nok husket, fordi du scoret fra midtbanen.

Erik B: Du klager aldri. I denne kampen kunne du ha gjort det,  det å stå stille i mål i en slik kamp hvor vi har full kontroll er en kald opplevelse. Du er veldig flink å lese spillet, og gir alltid gode utspill. Kommuniserer veldig godt med midtstopperne.

Joachim: Du er selve tryggheten i forsvaret. Viser raskt hvem som er sjef. Det er veldig viktig å markere seg fra første spilleminutt slik du gjør. Frisparkene dine er av stor kvalitet.

Du leser spillet og plasserer deg helt underbart! Herlig mål på god corner fra KM.

Christian August: Hvor har du vært? Hvorfor har ikke du spilt midtstopper tidligere? Du er jo den fødte midtsopper. Her går du til med kraft og spenst og gjør angriperne til Fagerstrand frustrerte.

Med din hurtighet og høyde, så matcher du Joachim veldig bra.

Patrick : Du har funnet din plass på banen. Løser oppgaven som høyre back veldig bra. Du leser spillet, og går til i hodedueller. Du tør også å utfordre.

Fredrik F: Du har utviklet deg som spiller. Du spiller du spillere tryggere og tryggere. Du er også med i angrep. Veldig god kamp. Du fikk også prøve deg litt som høyre kant.

Erik AK. Igjen så viser du hva som er gjemt i denne fotball kroppen. Du bruker din hurtighet og tør å utfordre på kant. Flere gode raid til linja med gode innlegg. Fortsett slik.

Henrik H: Du viser igjen at back er en plass du utfører med stor kontroll. Du takler så det lukter svidd.. Oppgaver som midtstopper løste du også veldig bra.

Herman og Fredrik Sletta: Veldig hyggelig at dere møter opp til kamp på tross av skader. Viser at dere er en del av laget.

Veldig god kamp for oss. Det blir bedre og bedre. Samspillet begynner å fungere. Dere klarte 6-8 pasninger før Fagerstrand tok ballen. Det er noe vi aldri har klart tidligere.

Fotball er samspill og bevegelse uten ball.

Vi tok som nevnt raskt kontroll på denne kampen. Ledet 3-0 etter 11 min i første omgang. Vi lot Fagerstrand komme inn i kampen igjen. Etter 20 minutter i  andre omgang bestemte dere for at nå skal vi spille fotball igjen,( eller, var det veldig kaldt)?. Da kom de 3 raske mål. Totalt ble det 6-0. Vi hadde skudd i stanga (William). Vi var nærmere 7-8 null enn Fagerstrand var nær å scoret ett mål.

I denne kampen fungere samspillet bedre og bedre, noe som lover godt for videre seriespill. Mye bytting i denne kampen, pga jeg ønsker å gi alle spilletid. Her var det også flere innlegg fra kant. Gode oppspill mot spissene våre.

Gratulerer med en flott kamp! Vi gleder oss til fortsettelsen!