onsdag 28. april 2010

2-2 bort mot Holmen

Som alle topplag så har også Ullern G94 dager da ikke alt klaffer, men berger poenget på en relativt dårlig dag på jobben. Det ble litt halveis ute på Holmen, selvom vi i perioder viste litt av det vi kan. Igjen; de gode lagene har flaks :-) og det hadde vi virkelig mot Holmen som sløste stort med sjansene.. Vi tok ledelsen veldig tidlig i kampen etter en virkelig fint angrep som endte med et knallskudd skudd av Nico i kassa. Etter dette spilte vi brukbart og kombinerte bra fremover men uten at vi fikk uttelling. 1-0 til pause. I annen omgang fikk vi ikke rytme i laget og to ganger var det skikkelig tellefeil i forsvaret; vi kom skikkelig i undertall og da scorer som regel motstanderen - og det gjorde også Holmen og ledet plutselig 2-1. Vi greide å moblisere litt, fikk flyttet opp laget og det ble noe mere trøkk. Ola, den omskolerte keeper, greide på kunstferdig vis og få ballen forbi Holmen goalien og vi greide poenget. Tilbake til treningsfeltet karer! Roger har lært dere masse og få det ut neste gang :-)!

Herman - våken og bra med hele tiden. Kan ikke lastes scoringene.
Joachim - sterk og plasseringssikker som vanlig.
Chr. August - humør, fart og taklingsstyrke. It's Chr. Aug show! :-) Bra kamp.
Fredrik - anvendelig og leverer stabilt bra prestasjoner, også denne gang.
Yousef - på vei mot formen. Slet litt med plasseringen i går, men med litt mer kamptrening er han tilbake der han skal være.
Gard - likte seg bedre på kant enn på backen i går, men som alltid god innsats, selvom vi har sette deg enda friskere i tidligere kamper.
KM - virkelig god med ballen i beina og som i fjor så ser han alltid etter de virkelig smarte løsningene. Med formstigning og mer bevegelighet blir dette superbra. Det er bare å gi jernet KM!
Nicolai - masse talent og godt blikk for spillet, hadde flere gode perioder. Med litt mer defensivt ansvar så blir du en nøkkelspiller.
Nico P - bevegelighet, fart og evnen til å utfordre. Gjorde mye veldig bra i går og med en kamp eller to til så er du der vi kjenner deg. Flott scoring!
Sebbi - trenger bare litt mer matchtrening så kommer han til å bøtte inn mål! Litt rufsete i går men viste i perioder hva vi kan vente oss utover i sesongen!
Ola - guts har du, det er sikkert! Litt slurvete teknisk men kompenserer med 110% jobbing. Trener du mer spesifikt på mottak så blir det flere scoringer på deg!
Patrick - bra plassert på backen, gjør gode taktiske valg og skjønner hva sikringsjobben går ut på. Men som de andre på laget så har han et stykke igjen til storformen.
Henning - kan bli en viktig brikke som ryddegutt på midtbanen med bra taklingsstyrke og godt hodespill. Kom bra med i matchen i går.
Erik AK - på vei mot noe stort! Herlig innstilling, stor arbeidskapasitet og fart. Viste flere ganger i går bra ting og vil som de andre på laget komme sterkt utover i sesongen.

Ingen kommentarer: