fredag 28. august 2009

Surt 0-1 tap for Asker på Føyka

G94 klager aldri på dommerne - vi taper og vinner med samme sinn som det heter. Men i går var vi litt sure.:-) Asker stilte med dommer og det var en hyggelig gutt; Ahmed. Problemet var bare det at han var litt for ung og uerfaren til å dømme en kamp med 14/15 åringer og det bar litt galt avsted. Vi ble snytt for en rekke frispark for obstruksjon etc etc. Vi tapte kampen på et helt uforståelig idømt straffespark. Vel, vel - vi skal naturligvis ikke bare klage på dommeren - vi skulle ha avgjort dette selv da vi hadde både spill og sjanser men det ville seg altså ikke. Men vi solgte oss dyrt og kjempet til siste minutt. Vårt taktiske opplegg fungerte veldig bra og vi greide stort sett å stoppe Asker i midtbaneleddet. Flere av spillerne våre presterte opp mot årsbeste eller bedre. Men så var det marginene da...:-) ikke helt på vår side denne gang - men vi kommer fryktelig tilbake!

Denne gjengen har opparbeidet en fantastisk lagmoral og skal virkelig ha anerkjennelse for det!



Erik A - var keeper denne gang og greide seg helt fint. God til å plassere seg og fine utspill. Var stort sett på rett plass til rett tid.

Mikkel - meget god kamp på backen. Hadde helt kontroll på kanten sin og var med fint fremover. Noen små slurvefeil men solid helhetsinntrykk.

Mads - meget stødig som midtstopper, god til å lese spillet og til å plassere seg. Kompromissløs i duellspillet.

Yousef - beste kamp på lenge. Susende taklinger, godt plassert og flott raids fremover. Fikk flere helt ufortjente frispark dømt mot seg.

Chr August - i kjent stil på siden sin. Når 100% fokusert = 100% vellykket - og heldigvis; sort sett 100% fokusert gjennom hele kampen:-)! Litt på tur noen ganger men har hurtighet og styrke nok til å rette opp feil.

KM - har mange kamper i beina i det siste han også, og var litt mer ujevn denne gangen. Vi er blitt litt bortskjemte med storspill flere kamper på rad:-). Men for all del; han forsøker hele tiden å tre igjennom kanter og spiss og er sikker med ballen i beina. Fikk en trøkk i kneet og måtte hvile litt i annen omgang.

Herman - var konge i lufta og gjennomførte en meget god kamp; 100% lojal mot arbeidsoppgaven sin som defensiv midtbanespiller. Kan bli enda tøffere i duellspillet på bakken; du er mer enn sterk nok.

Gard - samarbeidet med Herman var veldig bra og som alltid er Gard super pålitelig. Jobbet iherdig gjennom hele kampen og med en herlig evne til å befinne seg der ballen kommer!:-) Er i ferd med å fullføre en stor sesong.

Georg - fortsetter i samme fine sporet som mot Frigg. Flink til å holde bredden og var ofte spillbar. Smarte flikker fremover. Jobbet hardt for å komme til avslutninger.

Henrik (97) - kom inn for sin bror en periode i annen omgang og klarte seg bra. Sporty innstilling!

Nicolai - skapte igjen mye med fart, teknikk og god plasseringsevne. Utfordret stadig vekk den bakre fireren til Asker, men det var kampen da ikke marginene ville vår vei. Stangskuddet i første omgang hadde fortjent en bedre skjebne:-/..Nicolai gir alltid det han har.

Ola - løp sokkene av seg på kanten og var mye involvert. Flink til å gå på løp og skapte derfor store rom. Kunne scoret med litt mer flaks. God kamp.

Ingen kommentarer: