lørdag 22. august 2009

Borteseier 2-1 over Haslum

G94 (et lag bestående av spillere fra 1 og 2 laget) startet opp etter ferien med seier 2-1 over Haslum på bortebane. Vi hadde slått laget klart i vårsesongen og Haslum la seg langt bakpå og ble et vanskelig lag å spille mot. De hadde også noen relativt raske angripere som tidsvis skapte litt vanskeligheter for oss. Ullern startet noe famlende med litt dårlig presisjon og fikk ikke den helt store rytmen i spillet. Etterhvert fikk vi kombinasjonene våre til å sitte og spillerne fant hverandre med pasninger og innlegg. Vi gikk til pause med ledelse 1-0 etter flott scoring av Nicolai. Etter pause fikk vi bedre fasong over spillet vårt og spesielt ble vi bedre til å vende opp spillet og bruke bredden. Effektiviteten foran mål var imidlertid litt for dårlig og det ble heller Haslum som utliknet etter tellefeil i vårt midtbaneledd hvor Haslum kom i overtall. Men da skjer det som kjennetegner et topplag; man mobiliserer skikkelig og omgjør en middels dag på jobben til en god! Vi kommer til en rekke avslutninger og det er helt fortjent og gir et riktig bilde av kampen at Nicolai scorer sitt andre og vi haler i land en 2-1 seier. Som sir Alex Ferguson sier; ''skal du vinne Premier League må du vinne 1-0 borte mot Sunderland en tirsdag i November i øsregn og 5 grader pluss...''. De som har vært i Nord-England vet at det ikke er noen fest!

Ola - veldig god kamp. Er matchvinner med noen helt avgjørende og fantastiske redninger mot slutten.

CORM - bekrefter at han (etter manges mening) er blant de aller beste midtstoppere i 94 årgangen i Oslo. Veldig trygg i rollen sin og løser alle oppgaver veldig bra.

Erik B - utgjør sammen med CORM en levende vegg bak der, og tar i tillegg gode initiativ fremover. Har forbedret alle sine ferdigheter i løpet av denne sesongen og potensialet er meget bra.

Kristian Kreim - hyggelig innhopp fra den tidligere Røa spilleren. Han har gode basisferdigheter og bra hurtighet og med mer matchtrening blir dette meget bra. Løste oppgaven sin ute på backen uten store problemer.

Mikkel - ligger godt plassert og stanser mange Haslum angrep. Prøver seg med smarte fremspill og velger gode taktiske løsninger. God kamp.

Gard - spiller strålende med masse ballkontakt i rollen som vårt defensive midtbaneanker. Vår mest allsidige spiller tok oppgaven 100% seriøst og ble veldig sentral for oss. Imponerende arbeidskapasitet.

KM - veldig god kamp som sentral pasningslegger. Prøver hele tiden å tre igjennom våre kanter og spisser med smarte pasninger. Virkelig moro å se at du også tar tunge løp selv når kreftene begynner å ta slutt. Det skal gjøre litt vondt! :-)

Patrick - lagspiller av rang og jobber iherdig på kanten sin. Ofte spillbar og villig til å gå på løp. Skapte mye rom for våre sentrale spillere med sin bevegelighet. Med litt mer flaks hadde det også blitt nettkjenning. Det kommer neste gang!

Nicolai - veldig smart, teknisk og spiller en god kamp. Prøver hele tiden å gjøre overraskende ting med ballen og å finne medspillere i gode posisjoner. Stort pluss naturligvis med to scoringer.

Jørgen - en ekte spiss med styrke og aggressivitet og alltid farlig foran mål. Spiller en flott kamp og legger igjen masse hardt arbeid. Med litt mer presisjon i avlsutningene kommer det garantert flere scoringer utover høsten.

Erik A - skaper mye med fantastisk rykk og hurtighet og var en konstant trussel for Haslum. Veldig flink til å å sette fart og komme ned til dødlinja og få ballen inn i boksen etter god gammel oppskrift.

Ingen kommentarer: