tirsdag 25. august 2009

Frigg feid av banen av Ullern! 10-0!!

Til tross for tett kampprogram og slitne bein ble det fullstendig overkjøring da Ullern møtte Frigg på Marienlyst. Vi var kort og godt bedre i alt mot et lag som gav oss enormt mye plass og rom som våre midtbane og kantspillere utnyttet på beste måte. Vi startet noe famlende det første kvarteret men vikar coach Vigdis foretok noen strategiske grep og vi fikk tilbake flyten i laget. William startet ballet med et lurt skudd og da løsnet det skikkelig. Ullern fortsatte med flott kombinasjoner og konstant gjenvinning av ballen; og vi var effektive foran mål; 4-0 til pause. Ofte sovner jo lag som leder stort til pause, men det gjorde så menn ikke Ullern! Det var virkelig storspill i lange perioder og målene rant inn, og alle som resulatet av oppfinnsomt og kreativt angrepsspill. Vi kom stadig i overtall da kantene våre var veldig flinke til å gå på løp og midtbanen kom seg opp i returrommet. Forsvaret vårt stengte tidlig igjen døren og midtbanen vant duellspillet - da blir det bra! Kombinasjonen av 1 og 2 lagsspillere var igjen en vinnerløsning og det er moro å se at mange spillere hever seg for hver kamp. Igjen en stor honnør til Mikael som på kort tid har fått til veldig mye.

Ola - har en rolig kveld men tar det som kommer sikkert. Har en kanonredning tidlig i kampen som bekrefter den gode formen.

Joachim - som vanlig god og pålitelig i forsvar. Gjør uhyre sjelden feil og presterer jevnt godt over tid - gull verdt for ethvert lag. Ga seg i pausen da han var småskadet etter hardt kampprogram.

Mikkel - spilte en fin kamp på backen og kom meget bra fremover på banen og var stødig defensivt. Har etterhvert opparbeidet en fin ro med ballen og velger gode løsninger.

CORM - igjen helt på høyden i midtstopperrollen og gav ikke Frigg angriperne en millimeter. Sterk i duellspillet og presise avleveringer. Taktisk smart og selger seg ikke.

Erik B - ingen morsom mann å møte i dueller - heller ikke for Frigg gutta som etterhvert holdt seg på behørig avstand fra vår jernmann. Prikkfritt samarbeid med CORM.

Fredrik (95) - stødig kamp på backen i første omgang og scoret to mål som kant i annen omgang - hva mer kan forlanges?:-) Veldig imponerende innsats og dette kan bli veldig, veldig bra med fortsatt iherdig innsats på treningsfeltet.

Viljam - spiller ''voksen fotball'' der ute! Taktisk smart, blikk for spillet og prøver hele tiden på konstruktive løsninger. Agressiv ballvinner og veldig arbeidssom. Stor kveld for vår midtbane terrier!

William - vårt svar på Magne Hoseth? Vår elegante midtbanespiller fikk utfolde seg i store rom og viser teknikk og forståelse på høyt nivå i perioder. Har en meget god skuddfot og med litt finjustering av siktet blir det garantert flere scoringer i løpet av høsten.

Henrik - spiller i sin vanlige offervillige stil og nedlegger enormt mye arbeid. River opp spillet til Frigg og er hurtig nok til rette opp eventuelle små slurvefeil. Bekrefter det inntrykket vi har hatt hele sesongen; han gjør hele tiden fremskritt.

Georg - veldig moro å se deg tilbake for fullt etter en litt trøblete periode med strekkskader og som følge av det litt lav motivasjon. Georg viste i denne kampen hva som bor i ham. Veldig ofte spillbar på kanten og var hele tiden på tunge løp fremover og tok ansvar bakover. To scoringer toppet en stor kveld for Georg!:-)

KM - fikk også plass og tid på midtbanen og fortsetter den meget gode trenden han har vært inne i en lengre periode nå. Prøver på de lekreste ting og lykkes ofte. Satte igang det ene angrepet etter det andre med presise og smarte oppspill. Stadig bedre til å ta defensivt ansvar.

Nico - konstant trussel for Frigg forsvaret som aldri fant ut av Nico's bevegelser. Nesten umulig å stoppe når han er rettvendt og med teknikk langt over snittet; ja da blir det mål av det!:-) Ny stor av kamp av Nico.

Jørgen - går ikke på banen for å få julekort av Frigg gutta etter kampen; litt Morten Berre og Bernt Hulsker liksom:-)! Jørgen er en tøffing og skaper enormt mye med konstante bevegelser i bakrommet og dette skaper masse plass for medspillerne. Hadde en haug med assists i løpet av kampen og fikk også puttet selv. Et meget interssant spissemne!

1 kommentar:

Anonym sa...

kan ikke komme på elvertrimmen
mads