fredag 21. august 2009

Diverse informasjon

Kort oppsummering fra uken:

- Bra foreldremøte på tirsdag. Takk til alle som deltok og for engasjement! Viktigste budskap fra møtet er at alle (spillere og foreldre) frem til sesongslutt tar i et tak for at dette skal bli noen fine fotballuker selv om vi har få spillere. Husk derfor: gi beskjed i god tid - altid. Kamper SKAL prioriteres (obligatorisk).  Foreldrene hjelper til med å få dette gjennomført. Det vil nå bli utstrakt bruk av spillere mellom lagene. Dette både for å sikre nok spillere til å spille kamp, men også i forhold til oppmøte og holdninger på trening.

- To kamper er spilt, og to seire er fasiten. Det er en super start. Noen slitne spillere i går etter å ha spilt to kamper på to dager uten innbyttere. Men det viser om SVÆRT gode holdnng, noe vi i lagledelsen etter stor pris på.

- Vi reiser i dag på Skjærgårdscup. Vi håper det blir en flott helg med mye bra fotball og sosialt felleskap for hele 94 kullet. Takk til arrangementskomiteen for den jobben som er nedlagt.

- Det er en 94-1 kamp som skal spilles søndag kveld kl 19.30 mot Frigg. Hvem som skal spille denne kampen avhenger av resultatene i cupen, eventuelle skader og belastninger/slitasjer. Vi kommer derfor tilbake til dette i løpet av søndagen. Vi håper imidlertid at foreldre som ikke er med på cup som kan ta kjøreansvar søndag kveld.

God Helg!

Vigdis  

Ingen kommentarer: