torsdag 1. mai 2008

Reisebrev fra Danmark

Reisen ned startet veldig hyggelig i går med middag ombord på båten. Spillerne stilte i sine røde gensere, oppførte seg eksemplarisk og det ble en veldig fin start på turen. Alle møtte opp til avtalt til på lugaren og sov før 23.00.

Tidlig frokost og full fart ned til første kamp. Det ble tre harde kamper mot førstelag fra København, Aarhus og Sverige. Motstanderne ble litt for tøffe men det var tre bra kamper med mye bra spill og knepne tap. Vi gleder oss derfor til nye kamper i morgen.

Nå er vi vel innstallert på Nordsjøen Feriehotell med leiligheter med utsikt mot sanddynene på Blokhus strand. Et perfekt sted for fotballtur. Spillerne er nå endten på Badeland her på hotellet, shopping i Blokhus eller slapper av i leiligheten. Blokus er et utrolig koselig sted.

Det har vært en hektisk og innholdsrik dag. Spillerne oppfører seg fint og vi har det veldig bra. Vi spiser middag på Pizzaresturant i dag isteden for turneringsmat. Det fortjener vi!

1 kommentar:

Marianne sa...

Hei! Takk for flott rapport fra Danmark! Hyggelig å høre at alle har det bra. Stå på og lykke til videre med de neste kampene! Vi krysser fingre :-)
Mvh Marianne