søndag 4. mai 2008

Nørhalne Cup - reisebrev 4



En flott tur er over. Cup er spesielt. Cup i Danmark mot lag fra andre land gjorde det ekstra spennende. Når det i tillegg er på et så hyggelig sted som Blokhus med koselige leiligheter med utsikt mot sjøen ble det veldig flott.


Selv om det ble kamper med tap var det mye bra spill og svært knepne tap. Morro å slå Aalborg i siste kamp! Vi har gjennom syv kamper fått mye nyttig læring i forhold til hva laget må trene på fremover. Det var også noe av hensikten med cupdeltagelse så tidlig på året.


Sosialt har det vært usedvanlig hyggelig. Det har ikke vært en eneste episode å sette fingeren på. Spillerne har oppført seg eksemplarisk. Humoristiske kommentarer sitter løst og det er lenge siden jeg har ledd så mye av så mange underfundige kommentarer og betraktninger. Takk til alle spillerne for at de deler så mye god energi ut til medspillere og oss voksne. Det er i bunn og grunn viktigere enn å vinne en fotballkamp :)


Takk til Halvor, Terje og Thorvald for det samme. Jeg tror alle spillerne følte at dette var perfekte foreldre å ha med på tur!


Da gjenstår det bare å minne om trening i morgen mandag kl 17.00 (lett trening) og kamp på onsdag på Fossum. Er det noen som IKKE kan spille må jeg ha beskjed!


Takk igjen for en super tur!





Ingen kommentarer: