onsdag 14. mai 2008

Jevn kamp på Ullernbanen i kveld

Vi møtte Skeid på Ullernbanen nå i kveld. Desverre måtte vi bruke en hel førsteomgang før vi kom fullt igang med spillet vårt. Desverre greide Skeid å skåre 4 ganger i løpet av den omgangen. Heldigvis fikk Tobias satt inn et fint mål slik at vi gikk til pause med 1-4.

Etter pause var det ny giv i hele laget. Spillerne jobbet godt, gikk i dueller og lyttet til Rogers strålende veiledning til hver enkelt spiller og som lag.
Svært mye bra å ta med seg fra andreomgang:
Herman hadde full kontroll i mål og gjorde en flott inntreden for Ola som på sin side ivaretok høyre forsvarsrollen med stoisk ro og kontroll. Erik B er som vanlig helt uvurderlig som midtstopper og sammen med både August og Marcus gjorde de en stor innsats for laget i kveld. Christian August løper, rydder, løper, rydder i to hele omganger uten stans. Ettehvert meldte også midbanen seg på og kantene ble mere med. Mange fine gjennomspill og både Nicolai, Mikkel og Mads hadde store målsjanser. I dag var det definitivt stang ut for oss. Gard og Erik AK jobber som de alltid gjør i alle kamper og i dag fikk de godt følge av Audun og Yosef. Ikke lett for Georg og KM å komme forbi de store midtstopperne til Skeid som var 1/2 meter høyere enn våre største spillere.

Men alt i alt en oppløftende kamp og i returkampen til høsten vinner vi!

Tusen millioner takk igjen til Roger som gjør oss gode!

Ingen kommentarer: