tirsdag 31. mai 2011

Kampreferat og seier til Ullern


Kampen i går mot Kjelsås startet med 1 minutt stillhet før kampen for å minne Stein Hallingstad (tidl formann i Ullern fotball).
 

Vi hadde kontroll på denne kampen, helt til Kjelsås fikk et frispark på 17 meter. Her gikk skuddet rett på muren, som trakk seg, dermed gikk ballen igjennom muren å i mål (her hadde ikke Ola noen mulighet å redde, fordi han dekket motsatt hjørne av målet). Dette gjør vi ikke igjen, det vet jeg. Når vi står i mur, så snur vi ikke ryggen til..

 
Det defensive spillet vårt sitter veldig bra. Her gir vi ikke motstander mye tid og rom ! Veldig bra av bakre firer samt defensiv midtbane anker.
 
Spiller for spiller:
 
Ola : En ny god kamp – Du plasserer deg riktig, og tar de skuddene som kommer. Du kan ikke lastes for målet. (tror du sa greit i fra til de som “feilet” på frisparket).
 
Henrik: Her bruker du din fart og innsats vilje til å ha full kontroll på din motspiller. Enkelt og greit. Gikk ut med skade.
 
Patrick – Ser at du blir mer og mer trygg på backplassen din. Du tør å spille ball, og ikke alltid slå langt.
 
Chr. Aug. – Samspillet med Joachim er veldig bra. Farten din er god å ha.
 
Joachim – Det er kun en sjef i forsvaret – Det viser du igjen og igjen !
 
Gard – Du gjør alltid det du får beskjed om å gjøre – Enkelt og greit !
 
Viljam – Du vokser for hver kamp i posisjonen du spiller. Du begynner å bli den spilleren som jeg vet bor inni deg.
 
Mikkel – Du løser oppgaven som defensiv midtbane anker veldig godt. Du må forstå det selv snart at dette er plassen for deg, fordi du spiller med stor ro når du har ballen, du tør å trille ball. Forsett slik.
 
Henning – Dette er din plass på banen. Ikke noe tvil at det er her du skal spille dine kamper. Det lukter “svidd” når du takler. Du setter deg i respekt med din måte å takle på.
 
KM – Takk for innlegget/skuddet som reddet denne kampen for oss. Venstre kant er din plass, du ser alltid hva som kan skje. Du har et smart fotball hode. Du tar de tunge løp defensivt også. 
 
Erik AK – Her bruker du din hurtighet og kondisjon i sin helhet. Ble flyttet ned som venstre back i andre omgang når Henrik ble skadet. Her viser du at du mesterer “alle” posisjoner på banen. Du spilte også spiss en liten periode slik at Sebbi kunne hvile.
 
William – Du jobber og jobber. Du gir deg ikke. Du ser muligheter av hver eneste ball. Forsett slik (ps. Ingen gult kort i dag!!)
 
Sebbi – Godt å se at du er på vei til toppform igjen – Du jobber på hver eneste ball. Du går på mange løp ! Et pent mål ble det også.-
 
Nicolai MS – Du spiller en god kamp. Du utforder på kant. Du er blitt mye flinkere defensivt også. Er det din tur å blomstre i år? Gjorde jobben som sentral midtbane bra, når William ble skadet. Du fikk selv en kraftig smell i hodet.
 
Georg – Godt å se deg tilbake på fotballbanen. Du kommer deg for hver kamp. Du tør å utfordre. Fortsett slik.
 
Gutter den vilje og stå på humør dere visste til tider i går, er noe jeg liker å se. I denne kampen, så visste vi at vi kan vinne selv om vi ligger under !!
 
p.s. Takk til Fredrik F. som kom å så på kampen, selv om han ikke var tatt ut.
 
Da sees vi på Ullernbanen før avreise til Nørhale Cup !
 
“Coach” Roger
 
Takk til Halvor for godt samarbeid !
 
Takk til Ann-Mari for “dommer hjelp” !
 
 

Ingen kommentarer: