tirsdag 10. mai 2011

G94 for G92!

Hei folkens!

Bare noen ord for å takke de gutta som stilte veldig sporty opp for G92 hvor alle spillerne er russ og var på Lillehammer treff i helgen og kun to av de faste spillerne var hjemme. Men våre 94 gutter viste veldig høy moral og like gode ferdigheter som juniorlaget til Ø/H. Vi holdt dem til 1-1 ved pause men utover i annen omgang ble det en del tunge bein, litt skader og med kun to innbyttere så ble det tøft. Når kreftene tar litt slutt så blir det også en del feilvurderinger og personlige feil så vi fikk noen unødvendige mål mot oss og til slutt ble det tap 2-5 men vi sto på til siste slutt - profft.

De som spilte fra 94 var:

Georg - steppet inn i goalen på 10 sek varsel og viste klasse på streken ved flere anledninger og hadde flere kvalifiserte redninger. Georg er tøffheten selv og gode holdninger - og håper det gikk bra med både kne og hode?

Patrick - vokste med oppgaven hele tiden. God taklinger, løsninger og fine fremspill. Stadig i utvikling og en tabbe på slutten rister vi av oss - det lærer vi av.

Chr Aug - sterk kamp hvor han får brukt fysikken sin på alle måter!:-) Scorer tippeliga mål da han stanger inn en corner.

Joachim -leverer varene kamp etter kamp uten av noen fra Ullern Fotball s.k. sportslige ledelse gidder å se ham i kamp -uforståelig for Roger og oss andre. Han kom som ventet meget bra fra det på dette nivået også.

Fredrik - kom etterhvert bra i gang på kanten og gjør mye bra i perioder, tok også defensivt ansvar (når vi maste litt på'n :-). Nydelig scoring etter flott samspill.

Mikkel - kom veldig bra inn i rollen som defensiv midtbanespiller med gode taktiske valg og løsninger. Var nok ikke så happy på kanten som er en tøff oppgave når vi ligger så lavt som vi gjorde i perioder da det blir mye løping i ''ingenmannsland''.

Ola - samme her, var en tøff oppgave å ligge på kanten og det ble litt ampert etterhvert også da han ble taklet nokså tøft uten at dommeren grep inn. Men Ola er en konkurransemann og ga som vanlig alt.

KM -første omgangen var etter min mening det beste jeg har sett av ham i år. Fin teknikk, gode løsninger og mange tunge løp. Fortsatte i samme stil etter pause inntil kreftene tok slutt. Veldig bra KM!

Erik - har rykket og flink til å starte rettvendt på fremspill. Hadde ikke helt marginene på sin side i denne kampen og med litt flaks kunne det vært to scoringer. De kommer garantert litt senere.

Ole -kom inn i defensiv midtbanerolle og viser god fotballforståelse i det store og det hele. Med mere matchtrening blir Ole en veldig nyttig spiller.

Og vi skal ikke glemme vår -ehm - gjestespiller; Mads (fetteren til Chr Aug) fra Røa som kort og godt er en veldig god spiller med enorm arbeidskapasitet. Han ser vi gjerne i Ullerndrakt i tiden fremover.

Igjen takk for innsatsen og det blir sikkert aktuelt med mere spill for G92 utover sommer og høst da flere etterhvert drar i militæret og andre ting.

Mvh HALVOR

2 kommentarer:

Anonym sa...

kommer ikke på trening idag, fikk meg en smell på gårsdagens kamp og har vondt når jeg løper.
mvh fredrik f

Roger sa...

OK !