søndag 27. april 2008

Seriestart mot Røa

Det ble hard motstand i dagens serieåpning mot Røas førstelag. De første 10 minuttene var uten mål men så ble det tøft. Til pause ledet Røa med 4-0.

Etter pause kjempet vi veldig bra og da KM satte inn et straffespark på stillingen 6-0 var det vel fortjent. Like etter skåret Fredrik Solberg og vi følte at vi var med i kampen. Så kom det to raske Røa mål og kampen var kjørt. Litt resignasjon i laget i de siste 5 minutter gjorde at kampen endte 9-2.

Trener Allan var imidlertid fornøyd med spillerne. De kjempet godt mot et svært bra lag. Innsatsen til keeper Ola MÅ nevnes! Han er sikkert andredivisjonens beste keeper med redninger i verdensklasse for 14 åringer!

Selv om vi gjerne skulle sett et annet resultat i serieåpningen var spillerne langt fra knust. Det er bra og med en positiv holdning ser vi fortsettelsen lyst i møte.