lørdag 12. april 2008

Flott minicup på Ullernbanen

Været satte ingen demper for et svært vellykket arrangemet i dag. Dagen
startet med god frokost - veldig hyggelig å møte foreldre og spillere fra både første og andrelag.

Tusen takk til:
- alle foreldre som bidro til en vellykket dag med innkjøp, kaker og boller, vafler og ikke minst tilstedeværelse og support.
- Halvor for god speaker tjeneste gjennom hele dagen.
- Nina - tuusen takk for all administrering :)
- mammaer og pappaer i kiosktjeneste
- Roger som gang etter gang hjelper oss med svært kvalifisert og positiv coaching.
(eller som spillerne sier - Roger er sykt flink og grei)

Sist men aller viktigst:

Takk til spillerne for at de serverte andrelagets to beste kamper noensinne. For meg som lagleder var det nesten rørende å se laget i dag. Hver og en tok ansvar og fant frem det beste i seg selv. I store perioder var det et strålende samspill. Forsvarsrekka vår er blitt kompakt og god, midtbanen løper og kriger og har et godt samspill med angrepsspillerne. Dette var en fantastisk arbeidsseier og det viser at har vi troen er alt mulig.

Første kamp ble seier 2-1 etter mål av Erik og Herman. Andre kamp ble tap men vi ledet til pause med 1-0 etter mål av Audun.

Jeg håper det var mange stolte foreldre på sidelinjen i dag og at alle har lyst til å se mange kamper utover våren.

Dagen ble avsluttet med at førstelaget vant sin siste kamp mot et godt lag fra Lamberseter!

Kort oppsummert et flott arrangement på alle måter og heia Ullern G 94-2! Vi gleder oss til fortsettelsen!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja det er bare å slutte seg til Vigdis' beskrivelser - veldig moro å se mye bra sportslig fremgang over hele linjen! Spillere som for knapt et år siden ikke var helt - ehm - ''målrettet'' på banen - fremtrer nå som skikkelig fotballspillere med innsats og forståelse. Jeg er jo så naiv (og så fotballgal!) at jeg til og med tror dette er betydningsfullt også utenfor fotballbanen også - mestring er her nøkkelordet. Nå må vi ta dette med oss videre og legge tull&tøys bak oss på trening osv - det er nemlig ingen motsetning mellom litt disiplin, system og det å ha det moro og sosialt. Mvh Halvor

Anonym sa...

Glemte en viktig ting i oppsummeringen - vi har en fantastisk keeper - og superredningen i første kamp var et ekstremt viktig bidrag til seieren. Vigdis