søndag 6. april 2008

Seier i søndagens kamp mot Snarøya

Det ble en jevn kamp med mye bra spill. Motstanderen hadde tekniske og kjappe spillere. Et tett forsvar gjorde det vanskelig å komme igjennom i første omgang.

I pausen var beskjeden klar: snakk sammen, bruk sidene, prøv på langskudd og jobb like iherdig som i første omgang. Det gav uttelling, først med langskudd rett i mål fra KM, så Mikkel som kranglet ballen inn før Erik satte inn et flott skudd i mål ikke lenge før slutt. Det gav 3-0 i resultat og en fin avslutning på en regnfull og kald vårkveld.

Takk til Terje for god dommerinnsats og Halvor for kvalifisert coaching!