fredag 21. mai 2010

Tap mot Nesodden men fremgang

Tøff batalje mot Nesodden som er et av seriens beste lag. Mange harde dueller og litt ampert innimellom, men også mye bra spill fra våre gutter. Dessverre kom vi litt unødvendig dårlig ut i kampen med noen raske scoringer mot oss, etter solide tellefeil i vår midtbane og bakre firer. Det kan ikke sies for ofte: Er et lag i undertall så blir det scoringer i mot! (jfr. Drillo, Lars Tjernås m.fl som har analysert 100-vis av Tippeliga scoringer!) Men våre spillere skal ha all aære av denne kampen og med litt mere flaks hadde vi greid ett poeng. Stolpeskudd fra Viljam og en på streken fra Nico var noen av uflakskvoten. Bygger vi videre på innsatsen denne gangen kommer vi garantert sterkere tilbake. Vi lå under 3-1 ved pause og reduserte ytterligere til 3-2 etter pausen og da var vi virkelig med; men fotball er ubarmhjertig og Nesodden punkterte kampen med 4-2 scoring.

Spillerne slik jeg så det:

Herman - startet veldig bra med en flott benparade men fikk det vanskeligere etterhvert, men ikke så lett heller når midtbane og forsvar tok seg en lur:-). Ble dessverre skadet og måtte gå ut.

Joachim - bra kamp av vår kjempe i forsvaret, sterk i dueller. Fantastisk frisparkmål! Flere av den typen takk!

Chr. August - startet litt slurvete men spilte seg opp etterhvert. Hold fokus Christian, da er du best!

Yousef - er i stadig fremgang og snart er du tilbake der du slapp i fjor; høyt nivå!

Erik B - herlig spillertype med kraft og tæl. Raidene fremover er etterhvert blitt legendariske - ikke lurt å stå i veien da ! Fin kamp.

Ola - defensiv midtbane i første omgang og trivdes ikke helt selvom innsatsen alltid er på topp. Tok over keeperjobben i annen omgang og sto bra.

Nico - står på hele kampen og skaper en god del, men vi fikk litt store strekk i laget i perioder og da ble han liggende litt for mye alene.

Erik A - jobber også veldig godt og er alltid villig til å gå i angrep. Vi gleder oss til den kampen hvor du lykkes med alt du prøver på!

KM - ikke ennå helt i toppform men viser i perioder at han er på vei med sitt varemerke; smarte pasninger og hele tiden forsøk på å tre igjennom medspillere fremover.

Sebastian - vår hurtige spiss skaper mye med stor fart og stå-på-vilje og med litt mer balltrening :-) fremover kommer snart scoringene!

William - vårt svar på Hoseth viser i lange perioder hvor mye fotball som bor i ham, men kan også miste litt fokus og starte.. ehm.. dialoger med dommeren og det er bortkastet energi William!:-)

Viljam - helt klart på vei mot god form og det sier ikke lite! Drømmer (eller mareritt:-) om stolpeskuddet ennå kanskje? :-) Blir en viktig spiller fremover med god innsats på treningsfeltet.

Patrick - grei kamp på backen men mangler ennå noe på å komme opp til der vi vet han hører hjemme. Stort pluss for alltid vilje til å gå i dueller.