lørdag 29. mai 2010

Fremmøte på trening - noen (H)alvorsord...

Vi har gjennomgående et for dårlig fremmøte på våre treninger for G94. Dette er frustrerende for trener Roger og for den harde kjerne av spillere på 6-7 stykker som trofast møter på trening.

Hvorfor er det slik? Vel, noen er kanskje lei fotball og kunne tenke seg å bruke tiden på andre ting. Det forsåvidt helt fair, men da må man være modig nok til å si ifra om man skal fortsette eller ikke. Vi må nå få en helt klart oversikt over hvem som akter å komme på trening fremover slik at vi eventuelt kan planlegge i andre retninger. Ikke fremmøte på trening = ingen spilletid. Dette kommer til å bli praktisert beinhardt i tiden fremover. For oss er det bedre å bruke topp motiverte 97 spillere enn å prøve å overtale 94 spillere til å spille kamp. Det er det herved slutt på.

Hvorfor er det så viktig å komme på trening da? Burde jo være unødvendig å skrive om dette men tydeligvis på sin plass likevel. Aller først kommer jo det faktum at jo mer vi trener desto bedre blir vi i den idretten vi utøver, det ingen unenige i. Dernest kommer faktisk det at det er en trening i seg selv å ha faste treningstider å forholde seg til; det å planlegge hverdagen og ikke minst føle et ansvar for et felleskap. Gutter; det er det ikke mange år til dere vil merke dette når dere tar fatt på utdannelse og jobb. Om dere liker det eller ikke, livet består av en rekke plikter og det like greit å forholde seg til dette jo før jo heller. Fremmøte på fotballtrening, det å bidra til et fellesskap og et felles mål (vinne fotballkamper:-)) er en veldig god start og trening på akkurat dette. Ha dette i bakhodet når dere neste gang lurer på om dere skal dra på trening eller ikke. Alle ønsker vi fremgang og suksess i livet; enten det dreier seg om skole, idrett, jobb eller kjærlighet:-). Fellesnevnerne er uansett skikkelighet, innsats og punktlighet. Ligger dette i bånn, er det rart med det; da er det en tendens til at tingene går din vei! Og det fine er at dette kan vi trene på - ingenting, absolutt ingenting er umulig for den som virkelig vil.

Ha en fin helg alle sammen!

Ingen kommentarer: