tirsdag 20. september 2011

Solid 4-1 seier over Kjelsås

Vi tok vår andre seier på rad i serien på Grefsen Stadion i går kveld. Spillet var ganske rufsete men vi var effektive og satte sjansene våre. I perioder fikk vi til brukbart pasningsspill/posession med ok presisjon. Det som var veldig bra i denne kampen var lagmoralen. Vi hadde fokus og spilte kynisk fotball og det holdt mot et ikke altfor godt Kjelsåslag. 4-1 på bortebane er uansett et meget godt resultat og nå begynner det å lukte medalje! Blir en veldig spennende avslutning på serien så nå gjelder det å møte på trening og gi Roger skikkelig motstand på feltet - takle så det svir!:-)

I går så jeg følgende:

Erik B - Meget god kamp. Flere avgjørende redninger og solid feltarbeid. Utspillene er det meget god klasse over. Solid høstform.

Chr Aug - spilte sin beste kamp denne sesongen, og det sier ikke lite. I går kveld ryddet han opp i stor stil med hurtighet og sterke taklinger.

Joachim - som vanlig bunnsolid og setter seg i respekt fra første minutt. Samarbeidet med Chr Aug var veldig bra og han fremstår som lederen for laget.

Mikkel - har funnet seg til rette på backen og gjør det bedre for hver kamp. God pasningsfot og plasseringsevne. Har en del å gå på i intensitet i duellspillet men det kommer.

Gard - god høstform. Velger gode løsninger og leser spillet godt. Hadde bra kontroll i går og lar seg sjelden sette ut av spill.

Henrik -litt skadeplaget og hadde et kortere innhopp i går, som alltid med full innsats.

Viljam - slet i begynnelsen i kampen med plasseringen, men kom etterhvert godt med i kampen og var i lange perioder veldig god. Imponerende hvor sterk du er blitt i duellspillet!

William - vår evighetsmaskin på midtbanen bare fortsetter og fortsetter.... Holder koken kamp etter kamp og var spilte veldig godt i går også. Vinner dueller, vender opp spillet og prøver på konstruktive ting. Noen slurvefeil innimellom men totalt sett solid prestasjon.

Jørgen - spiller med høyt spenningsnivå og setter store krav til seg selv som den konkurransemannen han er. Lykkes ikke alltid, men er en spiller motstanderen ''elsker å hate'' og var i perioder veldig god på midtbanen i går. Tøff i dueller og viktig for å rive opp motstandernes spill.

Ola - skrur opp intensiteten en del hakk når han kommer inn på banen - og får betalt for det. Ledermålet vårt 1-0 ved Sebbi er et godt ekspempel på det hvor vi får en målsjanse ut av ingenting fordi Ola henger på som en veps og tvinger Kjelsås til å gjøre feil. To scoringer og stor kveld for Ola!:-)

KM -bra kamp igjen med smarte bevegelser og pasninger. Fikk ikke så mange fremspill som han kunne jobbe med denne gangen men bidro hele tiden med sitt kloke fotballhode.

Sebbi - tilbake i skikkelig bra form. To flotte scoringer og en herlig målgivende. Det voldsomme rykket fikk du vist flere ganger og dette lover bra for sesongavslutningen!

Ole - kommer inn og gjør sakene sine bra. Kan bli enda tøffere i duellspillet, det har du krefter og fysikk til !

Henning - kom etterhvert veldig bra med i matchen og spesielt i annen omgang var du tilbake der vi liker å ha deg som et solid midtbaneanker med taklingsstyrke og gode avleveringer.

Erik AK - løper masse og bidrar til å skape rom. Hurtigheten din er imponerende og vi gir oss ikke før du begynner å bøtte inn med mål! Det har du ferdighetene til å greie og det kommer!

Halvor

Ingen kommentarer: