onsdag 13. april 2011

Kampreferat

 22 spillere møtte til første hjemmekamp for sesongen. Det er et skikkelig luksus problem ! Dessverre er det bare tillatt å sende 11 spillere ut på banen. Tenk et helt lag på linja som dessverre må vente.(Takk til Vigdis for logistikken med byttene – hadde aldri klart dette alene).
 
Spillemessig var det mye godt å se. Vi sliter litt i begynnelsen med å bli vant med det nye kunstgresset (det var første gang for de fleste). Vi har som sagt ikke spilt kamper siden oktober, så jeg er veldig fornøyd med det dere presterte i denne kampen. Vi sliter litt med å få brukt midtbanen skikkelig. Vi må bli flinkere å “hente” ballen fra forsvaret å spille oss opp. Generelt bra spill til tider. Vi må bare våge å holde ballen i laget. Vi må ikke alltid slå ballen på løp for spissene våre. Når vi gjør det, så må hele laget flytte etter.
 
En ting som jeg ser stor forskjell på fra i fjor. Det spilles veldig fysisk. Her er det ingen som trekker seg i dueller. Jeg tror faktisk vi “vant” alle dueller. Her er det flere som viser stor fysikk. Når vi når får satt system i dette, så blir det veldig bra.
 
Vi må alle takke Erik B for en fantastisk dag !
 
Det var veldig hyggelig med så godt oppmøte av “supportere” (foreldre/familie).
 
Kvelden ble avsluttet i klubbhuset med brus og kake. Takk til de som bakte (kan dette gjentas) ?
 
Med vennlig hilsen
 
Coach Roger

Ingen kommentarer: