onsdag 15. september 2010

Bra kamp av gutta - 1-1 mot naboen Røa

Litt surt at Røa utliknet kun minutter før slutt, men alt i alt et rettferdig resultat. Vi fikk til mye bra spill og innsatsen var veldig god, men vi var generelt sett ikke nøyaktige nok i avslutningsfasen på angrepene våre. Begge lag var kompakte bakover og det var lett å se helt fra begynnelsen at dette ikke ble noen målrik kamp. Vi har nå et ganske jevnt besatt lag. Når det kommer 14-15 spillere til kamp har vi nok friske bein å sette inn i pausen og det gjør at vi har en mye mer stabil prestasjon i kampene våre. Jeg kan ikke se annet enn at denne spillerstallen må kunne bli et meget godt G17 lag til neste år. Men da bør vi få til treninger 1-2 ganger i uken pluss noen treningskamper innimellom.

Slik så jeg laget i går:

Erik B : Tvers igjennom solid i går og sprer trygghet i laget. Flere veldig gode redninger.

Fredrik : Ny bra kamp på backen. Bra defensivt og godt med fremover, plasseringssikker.

Mikkel : Veldig god omgang på backplass. Godt plassert og fine avleveringer. I god from tydeligvis.

Joachim : I perioder helt feilfri. Opptrer med en ro og sikkerhet som virkelig er imponerende.

Chr. August : Har blitt en nøkkelspiller for laget. Stor hurtighet og mye bedre teknikk enn tidligere. Ny god kamp i går.

Ola : Frisk fighter på backen i første omgang og fikk prøve seg på kant i annen. Som alltid solid innsats.

Yousef: Etter litt nøling i begynnelsen spilte han seg stort opp og fikk virkelig taket på den krevende rollen som defensiv midtbane. Bra!

Herman: Veldig flink til å finne riktig plassering og gjorde det i denne kampen også. Bryter langt fremme og hindrer overtallssituasjoner.

Henning: Igjen god som ballvinner og midtbaneanker. Godt orientert på banen og stor arbeidskapasitet.

Gard: Alltid pålitelig og sviktet ikke denne gangen heller. Vinner mange viktige dueller og bidrar til god balanse i laget.

Erik AK: Stadig vekk farlig på kanten sin med stor fart og etterhvert teknikk som sitter. Noen virkelig smarte løp skapte store rom og panikk i Røa forsvaret. Spilte til krampa tok ham!

Sebbi : Holdt dampen oppe i 2x40 og viste høy arbeidsmoral. Skaper mye med enorm fart og vi må bli flinkere til å flytte etter når Sebbi skrur på turboen. Det er og blir løpene som skaper rom og muligheter for andre!

William : God kamp. Prøver på veldig mange ambisiøse ting med ballen og når det lykkes er det på veldig høyt nivå. Alltid med blikk for konstruktive trekk.

Nicolai : Veldig frisk og med langt større selvtillit enn i tidligere kamper i år. Trøkk i dueller og med evne og vilje til å utfordre. Fin utvikling i høst!

KM : Endelig tilbake etter sykdom og skader. Ute av kamptrening men vi så glimtvis at det ikke skal være så lang vei tilbake til gammelt nivå.

Ingen kommentarer: